O căţeluşă a mers 300 de kilometri ca s-o găsească pe salvatoarea ei

Ultima actualizare:

    Nina şi căţeluşa Shavi sunt nedespărţiteFoto: Komsomolskaya Pravda
Nina şi căţeluşa Shavi sunt nedespărţiteFoto: Komsomolskaya Pravda

Opinia publică din Rusia este impresionată în aceste zile de o dovadă de recunoştinţă şi ataşament a unei căţeluşe pentru femeia care a salvat-o de la moarte.

Iarna trecută, în sudul regiunii Rostov, Shavi a fost lovită de o maşină şi lăsată să moară pe marginea unui drum. Era frig, avea două picioare rupte, tremura şi pierduse mult sânge. Din fericire, doi trecători au văzut-o şi au dus-o la un veterinar. Între timp, au făcut un apel pe Internet pentru a găsi pe cineva care să preia animalul şi să aibă grijă de el până îşi va fi recuperat sănătatea.

O singură persoană a răspuns: Nina Baranovskaya, de 26 de ani. Tânăra a luat-o pe Shavi imediat după ce căţeluşa a fost operată la picioare. A îngrijit-o în micul apartament pe care-l împărţea cu fiica ei şi cu alte animale de companie, în oraşul Rostov pe Don, scrie Komsomolskaya Pravda.

Căţeluşa a început să meargă din nou şi a învăţat câteva comenzi de bază, aşa cum îi stă bine unui animal educat. Viaţa a fost frumoasă până când Nina a trebuit să ia o decizie: din cauza casei prea mici şi a unor probleme de familie, a dat-o spre adopţie unor prieteni din Voronej, oraş situat la 300 de kilometri, spre nord.

Situaţia părea să fie bună pentru toată lumea, dar după câteva zile prietenii au sunat-o pe Nina să-i spună că Shavi a dispărut! După două săptămâni, tot nu apăruse şi atât femeia, cât şi amicii săi erau îngrijoraţi.

Căţeluşa a mers pe jos 300 de kilometri pentru a fi alături de femeia care a îngrijit-o
Căţeluşa a mers pe jos 300 de kilometri pentru a fi alături de femeia care a îngrijit-o

Într-o bună zi, în timp ce era pe stradă, Nina a simţit un fior pe picior: nu mică i-a fost mirarea s-o vadă pe Shavi gudurându-se şi dând din coadă. Era fericită să îşi găsise salvatoarea, după ce mersese pe jos 300 de kilometri. Jurnaliştii ruşi susţin că distanţa putea fi parcursă în mai mult de o săptămână aşa că este plauzibilă varianta că Shavi a călătorit singură.

Acum, Nina nu mai vrea să se despartă de căţeluşă şi caută un apartament mai mare, în care să aibă loc toată familia.

image
image
image
image
image
image
Cavoul Iuliei Hasdeu jpg
Regele Charles și Prințul William (2) jpg
Apple iPhone FOTO Shutterstock jpg
image png
image png
Injectie
mos craciun ciocolata pexels jpeg
sofer freepik jpg