O doză constantă de pasiune reprezintă cheia unei relaţii de lungă durată


    Pasiunea se referă şi la atracţia sexuală dintre doi oamenifoto: 123RF
Pasiunea se referă şi la atracţia sexuală dintre doi oamenifoto: 123RF

Pasiunea reprezintă cheia unei relaţii de lungă durată. Te face să îţi doreşti să fii cât mai aproape de persoana iubită, care te aduce pe culmile disperării dacă nu o auzi şi nu o vezi. Este, pe de-o parte, sentimentul care te leagă de partenerul tău, dar şi acela care te face să îi fii fidelă.

Pasiunea se referă şi la atracţia sexuală dintre doi oameni, dar nu este numai atât. Când vine vorba de o relaţie bazată pe dragoste, şi nu doar pe atracţie sexuală, pasiunea este elementul prin care pot fi traduse acele conexiuni puternice cu partenerul, care depăşesc limita conştientului. De exemplu, pasiunea este atunci când ştii exact ce urmează să facă partenerul tău, cu toate că el nu ţi-a şoptit niciun cuvânt.

Aşadar, pasiunea este un element vital într-o relaţie sănătoasă de dragoste şi sporeşte fericirea unei relaţii. Cu toate acestea, trebuie să ţii minte că sentimentele de iubire aduc doi parteneri mai aproape decât o face pasiunea. Bunăstarea unei relaţii de lungă durată se bazează pe pasiune, dar doar în măsura în care relaţia este bazată pe dragoste.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub lensa animat gif
andreea marin
horoscop jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg