O femeie a aflat că soțul o înșela după ce amanta i-a trimis o poză cu vaginul ei

2 august 2017
article img
O femeie a descoperit din greșeală pe telefonul soțului o poză cu vaginul amantei saleFoto: clickpentrufemei.ro

O femeie a descoperit că soțul o înșeală cu o altă femeie în momentul în care s-a uitat din greseală pe telefonul său mobil. A descoperit o imagine indecentă, cu vaginul amantei. Când a aflat cruntul adevăr, a luat o decizie drastică.

O tânără mămică, în vârstă de 26 de ani, a avut un șoc atunci când sățul său în vârstă de 32 de ani o înșeală. Cei doi aveau o relație de cinci ani și erau căsătoriți de un an și jumătate, iar ea niciodată nu s-a îndoit de fidelitatea partenerului său, relatează Daily Star.

Atunci când li s-au inversat din greșeală telefonale mobile, ea a descoperit că avea o relație paralelă cu o femeie pe nume Roxy care tocmai îi trimisese o fotografie cu vaginul său. șocul a fost cu atât mai puternic în condițiile în care tânăra înșelată era deja însărcinată în 12 săptămâni cu bărbatul alături de care credea că-și va petrece tot restul vieții.

Când a descoperit adevărul, soțul ei se afla în duș, dar neștiind ce să facă, a decis să-și spună sub anonimat povestea pe rețeaua de socializare Reddit: „În dimineața aceasta, soțul meu era în duș și și-a lăsat telefonul mobil pe noptiera mea. Eram pe jumătate adormită când mobilul a început să sune și m-a trezit. În ciuda carcasei (telefonului, n.r.) care diferă de a mea la culoare, nu am observat inversarea și m-am uitat să văd cine mi-a scris.”

„Scria «Mama». OK, mi-am zis, mi-a scris mama, pot să ignor asta până mă trezesc. Dar sub text era și o notificare de la Snapchat. Un mesaj de la cineva pe nume Roxy. Eram ceva de genul «cine naiba e Roxy și dece îmi trimite mesaj». L-am deschis și bam: o imagine cu un vagin.”

„Am crezut că este o greșeală, dar eram intrigată că fusesem trezită de așa ceva. Mi-am dat apoi seama că era telefonul soțului meu. Am început să transpir. M-am uitat în lista sa de contacte din Snapchat și am văzut o inimioară galbenă în dreptul numelui ei. Am smțit că mi se face rău. Nici nu am mai căutat și alte lucruri pentru că sincer, mi-am dat seama ce găsisem, dar nu înțelegeam cum a putut face asta. Eram fericiți, am crezut că eram fericiți. făceam sex de cel puțin patru ori pe săptămână. Problema e că sunt și însărcinată în 12 săptămâni cu primul nostru copil.”

Tânăra a pus în cele din urmă capăt relației și s-a mutat la sora ei, care aflase că femeia cu pricina era secretară la firma de avocatură a unui prieten de-al fostului său soț.

Prima sa reacție după ce a aflat că a fost înțelată a fost să-și spună povestea pentru că nu știa cum să-și confrunte partenerul în care avusese atâta încredere, dar răspunsurile internauților au fost mai mult sau mai puțin satisfăcătoare: „Spune-i că te gândești să-i pui copilului numele Roxy”.