O femeie a fost îngropată de vie! Când au deschis sicriul după 11 zile, s-au îngrozit

Ultima actualizare:

    O femeie a încercat cu disperare să iasă dintr-un sicriu, după ce a fost îngropată de vieFoto: Daily Star
O femeie a încercat cu disperare să iasă dintr-un sicriu, după ce a fost îngropată de vieFoto: Daily Star

Scene de coșmar desprinse din filmele de groază au fost surprinse într-un cimitir din Brazilia. O femeie a fost îngropată de vie, cu toate că a fost declarată decedată de medicii unui spital. Localnicii din apropierea cimitirului spuneau că au auzit zgomote ciudate care veneau dinspre cavou.

Rosangela Almeida dos Santos (37 de ani) a fost îngropată de vie și a stat închisă în sicriu timp de 11 zile, încercând cu disperare să iasă cumva din închisoarea care în cele din urmă i-a cauzat moartea, scrie Daily Star.

Localnicii au intrat la bănuieli când au început să audă zgomote stranii dinspre cavou, urlete și bubuituri, dar abia peste 11 zile au venit la fața locului autoritățile pentru a lua măsuri. Când femeia a fost deshumată, cele câteva sute de oameni adunați să vadă ce s-a întâmplat, s-au îngrozit!

Rosangela a fost găsită moartă, dar martorii spun că trupul femeii încă mai era cald. Era numai sânge în interiorul sicriului, iar unghiile ei erau rupte sau smulse, semn că a încercat cu disperare să zgârie pereții din lemn ai coșciugului. Distrusă de durere, mama femeii a cerut autorităților să deschidă o anchetă.

Rosangela era căsătorită, dar n-avea copii. Ea a fost declarată decedată pe 28 ianuarie de către medicii unui spital, după ce ar fi făcut un infarct.

image
image
image
image
image
image
injunghiat jpg
navalnii jpg
Tort aniversar - lumanari - zi de nastere FOTO Shutterstock
Eclipsa de Soare  jpg
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net