O femeie de etnie romă a furat chitare de 6.000 de euro, ascunzându-le sub fustă


    Cuplul a furat o chitară electrică Gibson Les Paul, în valoare de 2,999 de euro, în 2 iulie, şi o chitară Warner în valoare de 3.000 de euroFoto simbol
Cuplul a furat o chitară electrică Gibson Les Paul, în valoare de 2,999 de euro, în 2 iulie, şi o chitară Warner în valoare de 3.000 de euroFoto simbol

Câte chitare încap sub fusta unei femei însărcinate? Fără număr! Sub fusta Madelinei Iancu au încăput două. Şi nu orice chitare, ci unele în valoare de 6.000 de euro.

Madelina Iancu (19 ani) şi soţul ei, Veniamin Raducanu (23 de ani), care mai au un copil, au furat cele două chitare electrice din magazine din Dublin, în două zile consecutive.

Femeia a ascuns instrumentele muzicale sub fustă, după ce acestea au fost sustrase de soţul ei, scrie news.ro, care citează independent.ie.

Potrivit Tribunalului districtual din Dublin, cuplul a furat o chitară electrică Gibson Les Paul, în valoare de 2,999 de euro, în 2 iulie, şi o chitară Warner în valoare de 3.000 de euro, în următoarea zi, de la un alt magazin. 

Veniamin Raducanu a fost condamnat la şase luni de închisoare pentru contribuţia sa la jaf, în timp ce sentinţa de şase luni de închisoare pentru Madelina Iancu a fost suspendată.

Prinşi cu ajutorul camerelor video

Madelina Iancu şi Veniamin Raducanu au fost identificaţi cu ajutorul camerelor de supraveghere. În ziua care a urmat celui dea-al doilea jaf, poliţia a descins la locuinţa lor cu un mandat de percheziţie, întâmpinând rezistenţă din partea celor doi, care au devenit violenţi. Chitarele au fost descoperite în stare bună într-o încăpere a locuinţei.

Madelina Iancu şi Veniamin Raducanu au pledat vinovaţi de furt şi de rezistenţă împotriva poliţiei, la tribunalul Coolmine din Blanchardstown, Dublin.

Cuplul, originar din România, s-a stabilit în Irlanda în luna februarie. Cei doi nu au mai fost condamnaţi până în prezent.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
image
image
image
image
image
image
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg