O femeie susține că a făcut atac cerebral după o vizită la salon


    Femeia spune că a petrecut cinci ore în salon, timp în care a stat doar cu capul pe spate, în chiuveta specialăfoto: 123RF
Femeia spune că a petrecut cinci ore în salon, timp în care a stat doar cu capul pe spate, în chiuveta specialăfoto: 123RF

1 milion de lire sterline! Atât cere despăgubiri scoţianca Adele Burns de la un salon de înfrumuseţare. Femeia spune că a suferit un atac cerebral, după ce a stat cinci ore cu capul pe spate, în chiuveta specială a salonului, pentru că hair-stylistul nu reuşea să-i vopseacă părul în nuanţa dorită.

Femeia spune că a petrecut cinci ore în salon, timp în care a stat doar cu capul pe spate, în chiuveta specială, iar hair-stylistul a vopsit-o şi a spălat-o de şase ori pe cap.

Adele a plecat acasă cu dureri de cap, iar a doua zi a ajuns la spital. Femeia avea pierderi de vederi şi înainte de a leşina şi-a sunat soţul, care a chemat de urgenţă ambulanţa. A fost dusă la “St John's Hospital”, acolo unde medicii i-au spus că a suferit un atac cerebral, scrie The Telegraph.

Medicii au ajuns la concluzia că atacul cerebral s-a produs din cauza faptului că a stat prea mult timp cu capul pe spate, iar asta a dus la formarea unui cheag de sânge în zona cervicală.

Adele spune că salonul este responsabil pentru ceea ce i s-a întâmplat. Femeia şi-a angajat avocaţi şi a dat salonul în judecată cerând daune de 1 milion de lire sterline.“Viaţa mea s-a schimbat complet, la fel şi cea a apropiaţilor mei. Eu simt că mi-am pierdut complet independenţa. Nu vreau să mai treacă nimeni prin aşa ceva”, a declarat femeia care a rămas cu sechele după accidentul cerebral. Adele se mişcă şi vorbeşte mai greu şi are nevoie de ajutorul soţului ei pentru diferite activităţi.

“Cel mai greu lucru acum nu este că trebuie să fac eu tot ce ține de casă, ci este să o văd că se chinuie”, a spus Campbell, soţul lui Adele.

Avocata femeii spune că are toate şansele să câştige. În dosar sunt acte din care reiese că Adele nu are un istoric de atacuri cerebrale în familie.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
andreea marin
cub lensa animat gif
cub Andreea Perju png
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg