O fetiță de 10 ani a născut un bebeluș de 2,5 kg. Cine este tatăl violator

Ultima actualizare:

    Pe când avea 5 ani, fetița a fost bătută de propria bunicăFoto: Arhivă
Pe când avea 5 ani, fetița a fost bătută de propria bunicăFoto: Arhivă

O fetiță de doar 10 ani din India a născut prematur un copil, după ce Curtea Supremă i-a refuzat cererea de a face avort. Micuța a fost violată în repetate rânduri, în ultimele șapte luni, de unhiul ei.

O fetiță din India de 10 ani a devenit mama unei alte fetițe după ce a fost violată în repetate rânduri de unchiul ei, iar Curtea Supremă nu i-a permis să facă avort, din cauza faptului că sarcina era prea avansată iar o asemenea intervenție ar fi fost extrem de riscantă. Părinții fetei au aflat abia în urmă cu o lună că fiica lor este însărciantă.

Micuța nu conștientizează încă ce înseamnă că a născut. Părinții au dus-o la medic după ce fata s-a plâns în urmă cu o lună de dureri la stomac, iar întregul ei abdomen era tare ca o piatră. Nou-născuta cântărește 2,5 kg, s-a născut prematur, la 35 de săptămâni, iar acum se află la terapie intensivă. Atât mama cât și bebelușul se află în afara oricărui pericol.

Proaspăta mămică a fost violată în repetate rânduri în ultimele șapte luni de propriul ei unchi care a fost arestat, ulterior. Sarcina ei a fost descoperită la mijlocul lunii iulie, când s-a plâns de dureri de stomac. Curtea Supremă din India i-a refuzat dreptul micuței de a face avort, pe motiv că sarcina este prea avansată, iar mai mulți medici au susținut că o întrerupere de sarcină ar fi prea riscantă.

Părinții fetei de 10 ani au exclus dinstart ideea de a păstra bebelușulși îl vor da spre adopție. Cazul fetiței de 10 ani a stârnit dezbateri aprinse în India, unde un copil cu vârsta sub 16 ani este violat la fiecare 155 de minute, iar peste 10.000 de copii au fost abuzați sexual în 2015. De asemenea, 240 de milioane de femei din India sunt măritate cu forța înainte să împlinească 18 ani, iar 53,22% dintre copiii care au participat la un studiu al guvernului au fost victime ale unor forme de abuz sexual.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net