O mamă a primit o amendă de 89.000 $, după ce copiii ei au cules scoici pe o plajă

O mamă din California s-a trezit cu o amendă de aproape 89.000 de dolari, după ce copiii ei au adunat din greșeală moluște pe o plajă, fără a avea permis de pescuit. Cei mici au crezut că sunt scoici comune. Charlotte Russ se afla într-o vacanță cu familia ei la Psimo Beach, cunoscută drept „Capitala mondială a scoicilor”.

Charlotte Russ și copiii, amendați în California pentru că au cules moluște
Charlotte Russ și copiii au avut probleme cu legea (Foto: captură video KFSN-TV)

Cei cinci copii ai ei au adunat 72 de moluște, potrivit New York Post. Autoritățile au spus că au făcut-o în mod ilegal și i-au trimis femeii o amendă uriașă prin poștă, careulterior a fost redusă la 500 de dolari de un judecător din San Luis Obispo.

Charlotte Russ: „Ne-a stricat toată vacanța”

Ne-a stricat toată vacanța. M-a băgat în depresie această întâmplare!”, a declarat femeia despre incident. Ulterior, Charlotte și-a tatuat o scoică pe braț, pentru a-și aminti mereu de această aventură: „A fost cu siguranță o călătorie scumpă la Pismo Beach. Una de neuitat”. Ea a mai spus că întreaga experiență i-a învățat pe copiii ei și lecțiile ei valoroase despre reglementările faunei sălbatice.

„Ei sunt conștienți acum că acum, la plajă, nu  au voie să se atingă de nimic, iar acum știu ce este o scoică, în comparație cu ce este o moluscă. A trebuit să le explic asta”, a adăugat Charlotte Russ.

 Cazul ei nu este unic. În 2023, în San Luis Obispo au fost emise 58 de citații pentru colectarea ilegală de scoici.

Departamentul pentru Pește și Faună Sălbatică spune că pedeapsa aspră pentru colectarea scoicilor fără licență este în vigoare pentru a proteja speciile de scoici. „Motivul pentru care dăm aceste amenzi este că avem aceste reglementări. Trebuie să lăsăm moluștele să ajungă la  să le lăsăm să ajungă la 11 cm, astfel încât să poată depune ouă pentru a se înmulții în fiecare an”, a explicat Lt. Matthew Gil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Printesa Diana  jpg
baza jos elefanti 1 jpg
front masini 1 jpg
Prințul William  foto   GettyImages jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
sah pexels jpg
traseul meditatiei1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net