O universitate de prestigiu a cerut studentelor s─â poarte decolteu la absolvire

simeon stalpnicul png
O universitate din Belgia le-a cerut studentelor s─â poarte ╚Ťinute decoltate la absolvireFoto: Facebook

O universitate din Belgia a st├órnit un scandal monstru pe re╚Ťelele de socializare dup─â ce a transmis studentelelor s─â poarte o ╚Ťinut─â cu un ÔÇ×decolteu dr─âgu╚ŤÔÇŁ la ceremonia de absolvire. ╚śtirea a devenit viral─â ├«n ├«ntreaga lume.

Vineri, 26 mai, secretariatul Facult─â╚Ťii de Medicin─â a Universit─â╚Ťii Libere din Bruxelles (ULB) a trmis studen╚Ťilor un e-mal cu instruc╚Ťiuni cu privire la ceremonia de absolvire, informeaz─â Agerpres. ├Än con╚Ťinutul mesajului este precizat ╚Öi cum ar trebui s─â vin─â tinerii ├«mbr─âca╚Ťi la eveniment. Astfel, studentelor li s-a recomandat s─â poarte ÔÇ×o rochie sau o fust─â ╚Öi un decolteu dr─âgu╚ŤÔÇŁ, iar b─âie╚Ťilor, un costum simplu.

E-mailul a fost distribuit pe pagina de Facebook oficial─â a facult─â╚Ťii, unde a primit aproape 3.000 de aprecieri din parte studen╚Ťilor amuza╚Ťi de o astfel de cerin╚Ť─â. Iat─â cum li se adresa mesajul: ÔÇ×Din punct de vedere estetic, este mai bine ca femeile tinere s─â poarte o rochie sau o fust─â ╚Öi un decolteu dr─âgu╚Ť. [...] Desigur, doamnelor, aceast─â regul─â nu este obligatorieÔÇŁ.

Jurnali╚Ötii RTL Belgia i-au cerut p─ârerea decanului universit─â╚Ťii, Marco Schetgen, cu privire la mesajul facult─â╚Ťii de medicin─â: ÔÇ×Este, probabil, o femeie cea care se afl─â la originea acestui text, deoarece secretariatul este format numai din femei. Este uimitorÔÇŁ, a precizat el, conform sursei citate.

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png