Poza zilei! Cum a fost surprinsă cea mai prietenoasă veveriță din stațiunea Rânca

O veveriţă vine în fiecare zi la geamul sediului Salvamont din staţiunea Rânca (Gorj). Mai mult, dacă salvatorii deschid fereastra, animăluțul intră chiar şi în interiorul clădirii. 

Cioc-cioc,  e cineva  acasă? Foto: Facebook/Salamont Gorj
Cioc-cioc, e cineva acasă? Foto: Facebook/Salamont Gorj

Veveriţa vine zilnic cam la aceeaşi oră la fereastra sediulul Salvamont din Rânca. Aceasta primeşte mâncare de la salvatorii montani, care o îndrăgesc foarte mult. Animăluțul și-a suprapus vizitele cu ora ei de masă și știe că nu va pleca de acolo cu burta goală. 

Veverița curioasă nu are încă un nume

”Vine la fereastra bazei Salvamont şi băieţii noştri îi dau să mănânce. Este de-a casei, deja, pentru că s-a obişnuit şi nu se mai teme de noi. A venit singură. S-a uitat pe fereastră, iar colegii mei i-au lăsat mâncare. Uşor-uşor, veveriţa a devenit mai blândă şi a prins curaj“, povestește Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj şi preşedintele Salvamont România, pentru Adevarul.ro. El speră că, pe viitor, veverița se va apropia și mai mult și chiar va veni să ia mâncarea din mâna lor. “O să facem o ședință şi o să-i găsim un nume”, se amuză Sabin Cornoiu.

Citește continuarea pe www.adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
shutterstock 1046965294 jpg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png
Prințul Albert și Prințesa Charlene la bal (7) jpg
supermarket jpg
catalin chereches  1280x720 jpg
incendiu  jpg
Printesa Latifa jpeg