Obiceiuri sexuale ale cuplurilor fericite


    Obiceiuri sexuale ale cuplurilor fericite: Nu îşi refuză nici o partidă de sexfoto: 123RF
Obiceiuri sexuale ale cuplurilor fericite: Nu îşi refuză nici o partidă de sexfoto: 123RF

Din ce în ce mai multe cupluri ajung să se despartă după câţiva ani de relaţie fiindcă partenerii îşi pierd interesul unul faţă de celălalt. De aceea, este important să acordăm atenţie celui de lângă noi de fiecare dată şi să-l surprindem cu tot felul de gesturi. În articol veţi găsi câteva obiceiuri sexuale ale cuplurilor fericite.

O viaţă de cuplu fericită şi satisfăcătoare înseamnă să fii zilnic atent la nevoile celui de lângă tine, să-l susţii, să-l întelegi, să-l inciţi pentru ai păstra mereu interesul pentru sex şi să-i oferi toată dragostea de care are nevoie. Iată câteva obiceiuri sexuale ale cuplurilor fericite pe care ar fi indicat să le aveţi în vedere.

Obiceiuri sexuale ale cuplurilor fericite: 1. Vorbesc deschis despre ceea ce le place în intimitate

Unul dintre cele mai interesante obiceiuri sexuale ale cuplurilor fericite este că îşi spun mereu ceea ce vor să li se întâmple din punct de vedere sexual, ceea ce simt şi îşi împărtăşesc nevoile. În acest fel, partenerii se vor apropia mai mult şi vor evita eventualele frustrări sau conflicte. Cuplurile cu adevărat mulţumite şi fericite au adoptat aceste obiceiuri simple care îi ajută să îşi menţină relaţia la fel de intensă.

Obiceiuri sexuale ale cuplurilor fericite: 2. Nu îşi refuză nici o partidă de sex

Atunci când vedem că un cuplu este fericit şi după câţiva ani de relaţie înseamnă că au o comunicare foarte bună, petrec timp calitativ împreună şi nu îşi refuză nici o partidă de sex. De-a lungul timpului s-a constatat că cele mai multe cupluri care acordă o atenţie deosebită vieţii sexuale şi sunt dispuse să facă dragoste oricând sunt mai profund legate emoţional şi mai fericite.

Obiceiuri sexuale ale cuplurilor fericite: 3. Îşi împărtăşesc fanteziile sexuale

Într-adevăr, unul dintre cele mai incitante obiceiuri sexuale ale cuplurilor fericite este că au curaj să pună în practică tot felul de jocuri erotice şi fantezii pentru a-şi condimenta tot timpul viaţa sexuală. Aceste fantezii sexuale reprezintă modalitatea cea mai sigură şi mai des folosită pentru a îndepărta monotonia. Din acest motiv, în cuplurile fericite, fantezia nu dispare niciodată.

Obiceiuri sexuale ale cuplurilor fericite: 4. Îşi programează partidele de amor

Sexul nu trebuie să fie o activitate zilnică mai ales dacă aveţi tot felul de griji cotidiene care vă obosesc şi vă taie cheful de a face dragoste. Însă cuplurile care îşi doresc să fie fericite şi să menţină scânteia aprinsă în relaţia lor îşi fac timp pentru sex. Este dovedit faptul că toate cuplurile care fac dragoste în mod constant sunt mai fericite.

Obiceiuri sexuale ale cuplurilor fericite: 5. Se duc împreună la culcare

Cele mai multe cupluri fericite consideră că este ceva normal să se ducă spre dormitor împreună în fiecare seară, chiar dacă nu se culcă în acelaşi timp. Acesta este momentul cel mai bun pentru mici discuţii, pentru giugiuleală sau pentru a sta unul în braţele celuilalt. Deci, putem spune că acest ritual este unul dintre acele obiceiuri sexuale ale cuplurilor fericite.

Horoscop dragoste webp
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
andreea antonescu jpg
harry si meghan jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg