Oferă-i jumătăţii tale o seară specială de Crăciun. Iată câteva sugestii de poziţii sexuale pe care să le puneţi în practică


    Oferă-i jumătăţii tale o seară de Crăciun specialăfoto: 123RF
Oferă-i jumătăţii tale o seară de Crăciun specialăfoto: 123RF

Scurta vacanţă de Crăciun nu este doar pentru a savura bucate alese specifice sărbătorilor, ci şi o perioadă în care activitatea din dormitor devine mai intensă. Dacă nu ai reuşit să îi cumperi iubitului sau iubitei un cadou de Crăciun, nu te panica, avem soluţia: oferă-i jumătăţii tale o noapte sau mai multe de neuitat! Cu siguranţă va fi un cadou de nerefuzat! Iată câteva sugestii de poziţii sexuale pe care să le puneţi în practică în cele câteva zile libere de Crăciun!

Misionarului

Această poziţie nu mai are nevoie de vreo descriere. Este foarte des pusă în practică de către cupluri, căci e, într-adevăr, foarte stimulantă şi excitantă. O recomand celor îndrăgostiţi, în seara de Crăciun, fiindcă este una dintre cele mai romantice poziţii sexuale.

Lotus încrucişat

O poziţie plină de pasiune, perfectă pentru ca ambii parteneri să-şi demonstreze iubirea ce şi-o poartă. Această poziţie sexuală îi va pregăti pe cei doi parteneri pentru o partidă de amor explozivă.

Corp la Corp

Este una dintre cele mai simple poziţii sexuale în care bărbatul poate sta cu picioarele întinse, strânse sub el sau turceşte. Îi poate dirija partenerei mişcările cu ajutorul mâinilor pe care şi le sprijină pe şoldurile sau fesele ei.

Scăunelul

În această poziţie, pe lângă penetrarea pe la spate, bărbatul trebuie să stimuleze şi clitorisul partenerei folosind o mână. Cu cealaltă o ţine de şold şi îi dirijează mişcările. Important e ca femeia să se mişte ca şi cum s-ar aşeza şi s-ar ridica de pe un scaun. Scăunelul este una dintre cele mai simple poziţii sexuale pe care le puteţi pune în practică în seara de Crăciun.

Femeia deasupra

Este una dintre poziţiile ideale pentru seara de Crăciun. Această ipostază este foarte erotică și deseori pusă în practică în timpul partidelor de sex, deoarece este foarte stimulantă . Cu atât mai mult, în această poziție, femeia poate să ajungă mult mai repede la orgasm.

Folosiţi jucării

Mă referim, desigur, la jucăriile sexuale, care nu trebuie să lipsească din peisajul de sărbătoare. Poziţia 69 este ideală pentru a testa puterile nebănuite ale acestor dispozitive de produs plăceri. Folosiţi un stimulator pentru clitoris şi un inel pentru penis. Cu siguranţă, vă vor aduce pe culmile plăcerii!

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg