Operaţiile estetice pot afecta sensibilitatea sânilor?

17 decembrie 2016
simeon stalpnicul png
Opera╚Ťiile estetice ├«ntreprinse asupra s├ónilor le pot afecta sensibilitatea, de╚Öi modific─ârile sunt de obicei temporarefoto:123RF

Opera╚Ťiile estetice ├«ntreprinse asupra s├ónilor le pot afecta sensibilitatea, de╚Öi modific─ârile sunt de obicei temporare. Iar recurgerea la bisturiu are totu╚Öi un plus: dup─â opera╚Ťie, sf├órcurile pot deveni permanent mai sensibile, un efect colateral apreciat de majoritatea femeilor.

Noile tehnici chirurgicale, care nu taie nervii conecta╚Ťi cu sf├órcul, sporesc probabilitatea ca o femeie s─â nu sesizeze nici o reducere a sensibilit─â╚Ťii ├«n urma procedurii de m─ârire a s├ónilor.

În mod uzual, chirurgii plasticieni efectuează un test de sensibilitate înainte de a face orice tâietură.Testul poate să fie o stimulare de natură energetică asupra sfârcurilor sau pur și simplu ștergerea lor ușoară cu un tampon de vată.

ÔÇ×O problem─â obi╚Önuit─â care poate s─â apar─â dup─â opera╚Ťie este contractura capsular─â, str├óngerea ╚Ťesutului cicatriceal sau a zonei din jurul implantului, ceea ce duce la durificarea local─â a s├ónului. Poate fi urmat─â de o sensibilizare a sf├órcului, de╚Öi starea respectiv─â trece de obicei dup─â c├óteva s─âpt─âm├óni. Alte cauze pentru lipsa de sensibilitate a s├ónilor neasociate ├«ns─â chirurgiei cosmetice, sunt ├«mb─âtr├ónirea ╚Öi sub╚Ťierea pielii. De asemenea, sensibilitatea este diminuat─â de cancerul mamarÔÇŁ, a spus Eve Marx ├«n cartea sa ÔÇ×101 lucruri inedite despre sexÔÇŁ.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg