După ce a ucis un japonez, Bosquito a dus o viaţă de huzur în Germania

simeon stalpnicul png

În ianuarie 2006, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, chiar lângă Guvern, s-a petrecut o tragedie asemănătoare celei care a avut loc luni. Un cetăţean japonez şi-a găsit sfârşitul după ce a fost muşcat mortal de un maidanez, binecunoscutul Bosquito.

Japonezul, preşedintele reprezentanţei Koyo, se afla în apropierea sediului Guvernului, când căţeaua, cunoscută sub numele de Bosquito, a sărit să-l muşte. Câinele l-a prins pe bărbatul de 68 de ani de picior şi i-a secţionat o arteră. Bărbatul a pierdut atât de mult sânge, încât, în scurt timp, a murit. Haitele de câini din zonă au fost strânse de municipalitate, iar principalul suspect s-a dovedit a fi Bosquito.

Familia Bayer au rebotezat-o Ziva

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Cazul a ajuns în Justiţie, iar patrupedul a fost apărat de avocata Paula Iacob. Aceasta a susţinut că animalul este nevinovat, iar japonezul a murit în urma unui infarct. După încheierea procesului, ONG-urile i-au găsit câinelui o familie adoptivă în Germania. Cazul lui Bosquito l-a impresionat pe Guido Bayer, care s-a consultat cu familia şi împreună au decis să-l adopte pe Bosquito. Pentru că era "fetiţă", i-au schimbat numele în Ziva şi au crescut-o cu drag alături de ceilalţi trei câini ai familiei. Căţeaua a trăit şase ani în casa de lângă Frankfurt a familiei sale adoptive, iar, în aprilie 2013, a murit de bătrâneţe, la 19 ani.

Căţeluşa era răsfăţată de copiii familiei

simeon stalpnicul png

"După Paşte, starea ei s-a agravat. Nu se mai putea deplasa singură, avea artroză. Noi o luam în braţe şi o duceam afară să-şi facă nevoile. Avea dureri mari şi îi administram calmante ca să i le alinăm. În ultimele luni, dormea mai tot timpul. Am îngropat-o în grădina casei noastre, iar pe mormântul ei vom planta nişte flori frumoase când vremea se va încălzi", a declarat pentru Click!, la acea vreme, Guido Bayer.

simeon stalpnicul png
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
virgil iantu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
01 victor dorobantu si tim burton foto arhiva personala jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
image
image
image
image
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg
shutterstock 1297116610 jpg
rebeca pascu jpg