Iată ce înseamnă visele sexuale!

Cercetătorii spun că bărbaţii au mai degrabă astfel de vise decât femeile. Un studiu de ultimă oră arată că aceste vise nu apar deloc întâmplător. Cercetătorii le-au stabilit semnificaţiile, care au fost dezvăluite de ziarul "Bild".

Sex în grup

Persoanele care visează sex în grup, sau orgii, înseamnă că în viaţa reală nu acordă sexului un loc important, iar organsimul lor tânjeşte după mai mult sex.

Sex în afara cuplului

Cine visează că îşi înşală partenerul nu trebuie să aibă probleme de conştiinţă. Tocmai oamenii care sunt împliniţi sexual au vise de infidelitate. Sex cu o celebritate sau străini

Mai ales femeile visează adesea că fac sex cu persoane celebre sau străni. Astfel de vise înseamnă că nu îşi cunosc în totalitate propria personalitate.

Sex-Maso-Sex

Cine visează o partidă de sex sado-maso nu înseamnă că este neapărat sado-masochist. Acest lucru înseamnă că are o nevoie puternică de control. Cel care are astfel de vise doreşte să aibă un rol important în viaţa de zi cu zi.

Sex cu fostul sau fosta

Dacă vi s-a întâmplat să visaţi partide de sex sălbatic cu fostul sau fosta nu intraţi în panică! Acest lucru înseamnă că subconştientul îşi aminteşte de perioada în care eraţi mai tineri şi mai activi sexual. Sexul cu un fost partener se referă la reamintirea unei astfel de perioade.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 450568075 jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg