Originea și evoluția bateriei. O retrospectivă de la începuturi până în prezent

Ziua internațională a Bateriei își începe povestea în din Statele Unite ale Americii, iar semnificația acestuia este recunoașterea faptului că bteriile au o importanță deosebită în viața noastră. Datorită bateriilor devine posibil ca orice aparat portabil sau cele mai mari echipamente complexe industriale să funcționeze fără probleme.

image

Când auziți cuvântul „baterie” vă gândiți probabil la bateriile AA și AAA folosite pentru alimentarea electronicelor de zi cu zi. Dar bateriile sunt folosite pentru a alimenta lucruri mult mai mari decât telecomanda sau lanterna. Aceste dispozitive mici, dar esențiale, ne permit să folosim o gamă largă de echipamente, de la ceasuri și telecomenzi până la telefoane mobile și laptopuri.

O baterie, care este de fapt o celulă electrică, este un dispozitiv care produce electricitate dintr-o reacție chimică. Într-o baterie cu o celulă , veți găsi un electrod negativ; un electrolit, care conduce ionii; un separator, de asemenea un conductor ionic; și un electrod pozitiv. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
banda politie foto
image
image
image
image
image
image
farmacie baza jpeg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
image png
ambulanta jpg
insolatie shutter 219110659 jpeg
canicula jpg
cirese jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net