Oscar 2015, cu chiloții la vedere. Ea a comis-o!

23 februarie 2015
article img
Emma Stone, remarcată la Oscar 2015 atât pentru talentul său, cât și pentru gafa sa vestimentarăFoto: Guliver/Rexfeatures

Înainte ca Neil Patrick Harris să-și arate chiloții pe scenă, în încercarea de a recrea faimoasa scenă din filmul "Birdman", o altă vedetă a oferit o scenă sexy, chiar pe covorul roșu de la Oscar 2015.

Oscar 2015: Lista completă a câștigătorilor celei de-a 87-a ediții FOTO

Nuditatea nu a lipsit de la ceremonia de premiere Oscar 2015, fie că a fost un act intenționat, ca cel al prezentatorului Neil Patrick Harris sau neintenționat, ca cel al actriței Emma Stone, scrie metro.co.uk.

Emma Stone a gafat pe covorul roșu, la Premiile Oscar 2015

article img
Emma Stone a purtat la Premiile Oscar 2015 o rochie creată de Elie SaabFoto: Guliver/Rexfeatures

Nominalizată la categoria "cea mai bună actriță în rol secundar", pentru rolul său din filmul regizorului Alejandro Gonzalez Inarritu, "Birdman", Emma Stone (26 de ani) a atras numeroase priviri când a pășit pe covorul roșu la Oscar 2015. Acest lucru s-a datorat nu atât rochiei sale superbe, creată de Elie Saab, datorită căreia jurnaliștii de la huffingtonpost.com au afirmat faptul că a fost vedeta cel mai bine îmbrăcată, cât neglijenței sale. Atunci când și-a aranjat ținuta vestimentară, actrița a reușit să ofere fotografilor un prin plan al lenjerie intime, de culoarea pielii.

Neil Patrick Harris și-au expus trupul pe scenă, la Oscar 2015

article img
Neil Patrick Harris a avut un moment memorabil la Oscar 2015Foto: Captură video

Emma Stone nu e singura celebritate care și-a expus zonele intime la gala Oscar 2015. Neil Patrick Harris (41 de ani), cunoscut publicului larg pentru rolul său din serialul de comedie "How I Met Your Mother" (n.r. "Cum am cunoscut-o pe mama ta"), a apărut pe scena de la Dolby Theatre, din Los Angeles, în lenjerie intimă, în încercarea de a recrea o scenă din filmul "Birdman", cel care și-a adjudecat trofeul pentru cel mai bun film și în care a jucat și Emma Stone.

Jennifer Lopez, cea mai decoltată actriță de la gala Oscar 2015

article img
Jennifer Lopez a ținut să-și etaleze sânii pe covorul roșu la premiile Oscar 2015Foto: Hepta

Și Jennifer Lopez (45 de ani) și-a expus trupul la gala Oscar 2015. Ea a purtat la ceremonie o rochie foarte decoltată, cu vedere la sâni, ținuta ei stârnind criticile specialiștilor în cod vestimentar.