Papagalul fugit de-acasă a fost găsit distrându-se într-un spital: „Mânca chipsuri și se juca”

Un papagal care a fugit de acasă și a avut parte de un „weekend sălbatic” a fost găsit la aproximativ 8 kilometri distanță, într-o maternitate. Pasărea de companie pe nume Jobby a reușit să scape din apartamentul unde locuia, în Langside, Glasgow, sâmbătă, la scurt timp după miezul nopții.

Jobby, papagalul care a fugit de-acasă. Stăpâna lui e Apsi Witana
Jobby a reușit să fugă de-acasă, dar din fericire a fost găsit în siguranță (Foto: Instagram)

Proprietara lui, Apsi Witana, cântase cu trupa ei Brenda în North Ayrshire în acea seară. Ea descărca echipamentul muzical, atunci când Jobby a reușit să evadeze de la parter. „El nu a mai plecat niciodată de acasă, însă eu l-am mai dus în mici excursii, cum ar fi în Queen's Park, care nu este atât de departe”, a declarat femeia, pentru Sky News.

Jobby a lipsit 40 de ore

Witana și prietena ei Flore de Hoog s-au apucat să lipească postere prin cartier și să distribuie imagini cu Jobby pe rețelele sociale. „Îmi pierdusem cu adevărat speranța că se va întoarce!”, a mai spus Apsi.

Cu toate acestea, la aproape două zile de la dispariția lui Jobby, ea a fost contactată de o asistentă și de o pacientă de la Maternitatea Queen Elizabeth, care au informat-o că Jobby se află la recepție. Pasărea de companie „mânca chipsuri și se juca pe hol”, înainte de sosirea stăpânei sale. 

Se pare că Jobby s-a descurcat mai bine decât credea Apsi că o va face. „Am fost atât de fericită să aud că e bine! Mă bucur că s-a descurcat singur. Mi-a demonstrat că este o pasăre puternică!”, a mai spus stăpâna lui Jobby. În total, papagalul a fost plecat de acasă 40 de ore.

Când a ajuns la spital să îl ia, Witana a spus că Jobby era foarte relaxat și calm, în ciuda faptului că plecase de ceva timp de acasă, reușind să călătorească 8 km. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net