Păşeşte cu încredere în sezonul rece cu produsele Fashion Days

Ultima actualizare:

La fiecare început de toamnă visăm cu ochii deschişi la cât mai multe zile călduroase, adieri blânde şi asfinţituri de poveste. Scenariul romantic ne este întrerupt, însă, de toate începuturile din această perioadă, începuturi care cer organizare, research şi o garderobă nouă.

Din această garderobă nouă nu trebuie să lipsească încălţămintea. Dacă vara punem accent pe rochii vaporoase şi accesorii chic, toamna este despre încălţăminte. Despre pantofi care să ne pună în valoare feminitatea, dar şi determinarea, despre încălţăminte de bărbaţi care să ofere stil oricărei ţinute, despre modul în care alegem să păşim în acest nou anotimp.

Tocmai de aceea, iată mai jos câteva tendinţe pentru incaltaminte dama, dar şi pentru încălţăminte de bărbaţi. Înainte de a alege, trebuie să ştii care sunt trendurile pentru că doar aşa poţi face un mix între ce se poartă, ce îţi place şi ce produse te avantajează.

Platformele, din nou la putere

Cizme, bocanci, ghete, saboţi – cu platformă să fie! Acest tip de încălţăminte pentru dama este unul care dă putere şi atitudine oricărei femei, aşa că integrează acest trend în garderoba ta de toamnă. Partea bună este că platformele sunt destul de versatile, aşa că pot fi purtate şi cu o ţinută sport, dar şi cu una ceva mai sofisticată. Atenţie, însă, platformele nu complimentează femeile slabe, cu picioare subţiri.

Pantofii sport nu se demodează niciodată

O pereche de pantofi sport sunt “must-have” în acest sezon. Sunt cool, comozi şi partenerul perfect când te duci să alergi în parc, să îţi iei copilul de la şcoală sau când decizi că meriţi o plimbare într-o după-amiază frumoasă de toamnă.

Balerini chic pentru zilele de toamnă

Balerinii sunt eleganţi, versatili şi ei, iar casele de modă vin periodic cu noi şi noi modele. Poţi găsi balerinii tăi preferaţi şi pe Fashion Days, dar ai grijă să îi accesorizezi corect, astfel încât să creezi o ţinută spectaculoasă, cu care să furi toate privirile.

Pantofi sport pentru încălţăminte de bărbaţi de la Fashion Days

Pentru bărbaţi e întotdeauna mai simplu, însă asta nu înseamnă că oferta de incaltaminte de barbati de la Fashion Days nu este la fel de variată.

Da, pantofii sport sunt piesa de rezistenţă şi în această toamnă, iar selecţia de pe site vine doar să pună în valoare personalitatea bărbaţilor.

Aşadar, toamna asta, la bărbaţi se poartă pantofii sport cu atitudine. Cum am traduce asta?

Culori îndrăzneţe, forme nonconformiste şi modele care să atragă atenţia. Bineînţeles, poţi oricând opta şi pentru clasicele modele pe negru, gri, alb, kaki, însă chiar şi acelea toamna asta vin cu ceva în plus, cu o lucrătură specială, care face specială orice pereche de pantofi sport.

O secţiune special aici este dată şi de bărbaţii cu hobby-uri.

Dacă eşti pasionat de fotbal sau faci sală în mod regulat, cu siguranţă îţi vei găsi perechea de încălţăminte potrivită. Pe lângă funcţionalităţile specifice, necesare respectivei activităţi, şi aceşti pantofi sport nu fac rabat de la calitate şi de la design.

Toamna e la început, dar visurile noastre prind contur cu condurii potriviţi. Pe toţi îi găseşti pe Fashion Days, aşa că intră pe site şi alege ce ţi se potriveşte.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net