Pictează vedete cu buzele. Alexis Frasers a făcut o avere din tablourile inedite


    Alexis vinde tablourile  cu peste 1.000 de  dolari bucata
Alexis vinde tablourile cu peste 1.000 de dolari bucata

S-a îmbogăţit cu miliarde de pupici! Pictoriţa Alexis Frasers face tablouri numai cu rujuri, sărutând pânza. Tablourile ei cu totul neobişnuite, care sunt foarte reuşite, se vând ca pâinea caldă.

Povestea de succes a pictoriţei Alexis Frasers, de 34 de ani, din Toronto, fascinează întreaga lume. Ea a câştigat la greu vânzând tablouri cu totul deosebite, pe care le face numai cu rujul. Nu vrea să spună exact ce sume a adunat, dar confirmă că îşi vinde pânzele realizate cu săruturi cu sume de peste 1.000 de dolari (4.220 de lei), bucata. Iniţial, Alexis era o pictoriţă ca oricare alta, care îşi picta tablourile în mod clasic.

Ideea de a picta cu buzele i-a venit după ce un client i-a cerut să-i facă un portret al actriţei Marilyn Monroe (n,.r. decedată în 1962, la numai 36 de ani), într-un mod cu totul deosebit. A făcut tabloul faimoasei vedete numai sărutând pânza cu buzele rujate şi rezultatul a fost spectaculos. Clientul a fost foarte mulţumit, iar ea s-a decis, de atunci, să folosească tehnica picturii cu săruturi tot timpul. Succesul nu a întârziat să apară. A făcut portrete a numeroase vedete numai cu rujul şi a câştigat deja o faimă internaţională. 

“Nu mi se pare o mare diferenţă. Rujurile seamănă cu culorile de ulei atunci când le aplici pe pânză. Am făcut multe teste şi am greşit multe tablouri până am ajuns să stăpânesc perfect noua tehnică. Nu pot fi folosite toate rujurile pentru pictură”, a povestit Alexis Frasers. 

În afară de mai multe tablouri în care a reprodus portretul actriţei Marilyn Monroe, Alexis Frasers a mai pictat alte celebrităţi, cum ar fi: Elton John, John Lennon şi Jennifer Lopez.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg