Pisici care cântă dar n-au impresar

Ultima actualizare:

Pisicile au peste 100 de tonuri de glas cu ajutorul cărora încearcă să comunice cu oamenii pentru că suntem incapabili să le înţelegem exclusiv limbajul corporal, şi astfel avem impresia că avem pisici care cântă.

Pisicile care cântă o fac exclusiv pentru om

Pisicile între ele comunică mai tot timpul dar nu neapărat mieunând, practic putem spune că pisicile care cântă, cântă exclusiv pentru om. Dacă stăpânul nu le poate înţelege mişcările cozii sau mişcările urechilor pisica este nevoită să apeleze la voce pentru a se face înţelese şi astfel pare că există pisici care cântă. Vocabularul pisicilor este la fel de bogat ca şi limbajul trupului. 

Puii de pisică se nasc fără auz şi fără vedere. Mieunatul lor atrăgând atenţia pisicii mamă la nevoile puiului nou născut.

Alteori torsul le face să pară pisici care cântă. Torsul este poate fi de plăcere dar poate avea şi un rol de autovindecare. Unii specialişti veterinari consideră că frecvenţa sunetului de 25 de cicluri pe secundă are rol vindecător dar cu certitudine are un rol de masaj intern.

Mârâitul este clar un mesaj de ameninţare, chiar dacă par a fi pisici care cântă ele mai degrabă spun “înapoi că o să-mi folosesc ghearele mai degrabă decât vocea”.

Alt sunet care îi face pe unii să creadă că există pisici care cântă este şuieratul specificic, care este într-un fel superior mârâitului şi este un senm că este la un pas de atac.

Pisicile femelă în călduri parcă sunt pisici care cântă

Sau unori dacă nu par a cânta par a fi un bebeluş care plânge. Oricum, concertele pe care le dau sub clar de lună a ţinut mulţi oameni treji de jur-împrejurul pământului.

Alţii s-au gândit că dacă pot face oameni care nu au nici pic de voce vedete de ce să nu încerce să prelucreze mieunaturi de pisici, în aceeaşi manieră pe computer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net