Plăteşte-ţi acum vacanţa de vară şi ai până la 40% reducere!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cine spune că nu poţi vizita plajele însorite ale Spaniei sau insulele din Grecia la bani puţini se înşală! De exemplu, cu cât îţi rezervi mai din timp vacanţa, cu atât costul acesteia scade văzând cu ochii. Aşa că nu lua în seamă frigul de afară şi începe să cauţi de acum cele mai bune oferte pentru zilele calde din vară!

Chiar dacă suntem în februarie, vremea trece văzând cu ochii, aşa că nici nu-ţi dai seama când vei schimba hainele groase pe cele subţiri. Iar dacă rezervi acum bilete pentru concediul din vară, plăteşti şi cu 40% mai puţin.

Rhodos

The Ixian Grand Hotel 5* - de la 560 euro/persoană, transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri de la aeroport la hotel şi invers, 7 nopţi cazare cu demipensiune. Tariful include reducerea de early booking de 15% aplicată la cazare dacă suma este plătită până la 28 februarie. Mai multe detalii găsiţi la agenţia Pegas Holidays, www.pegasholidays.ro, tel.: 021. 313.32.25.

Kos

Hotel Kosta Palace 4* - de la 270 euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu mic dejun, asistenţă turistică. Tariful include reducerea early booking valabilă până pe 29 februarie. Detalii pe www.besttourism.ro, tel.: 031.226.33.25.

Mallorca

Hotel HSM Calas Park 3* - de la 503 euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu all inclusive. Tariful include reducerea de 18%, aplicată la cazare până la 10 februarie. Christian Tour, www.christiantour.ro, tel.: 021.369.98.35.

Zakynthos

Hotel Esperia 3* - de la 101 euro/pers., 7 nopţi cazare cu mic dejun, asistenţă turistică. Tariful de cazare include reducerea early booking de 40% valabilă până la 15 februarie. Transport cu autocarul: de la 85 euro/pers. www.christiantour.ro, tel.: 021.369.98.35.

Tenerife

Fanabe Costa Sur 4* - de la 580 euro/persoană, transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cumic dejun, asistenţă turistică. Tariful este valabil pentru înscrieri până la 31 martie. PrestigeTours, www.prestige.ro, tel.: 021.319.77.94.

Oferte atractive pentru litoralul românesc

Saturn

Hotel Cleopatra 4* - de la 67,85 lei/pers./noapte, cazare cu mic dejun. 10% reducere la cazare (inclusă în tarif) pentru plata integrală până pe 31 martie. Transilvania Travel, www.transilvaniatravel.com, tel.: 021.318.88.06

Mamaia

Hotel Lido 3* - de la 264 lei/pers., 6 nopţi cazare. Tariful este redus cu 18% şi este valabil pentru plata integrală până la 31 martie. Europa Travel, www.europatravel.ro, tel.: 021.311.55.20

Băile Felix

Hotel International 4* - de la 143,06 lei/pers./noapte, cazare cu demipensiune, acces la piscine. 20% reducere la cazare (inclusă în tarif) pentru plata integrală până pe 17 aprilie. Transilvania Travel, www.transilvaniatravel.com, tel.: 021.318.88.06.

Fă rezervările din timpul iernii!

Rezervarea unui pachet turistic prin early booking (înscriere timpurie), reprezintă un avantaj deoarece turiştii au posibilitatea de a alege din timp atât destinaţia dorită, cât şi data plecării în vacanţă. Acest program se aplică pentru sejururi, circuite sau croaziere.

simeon stalpnicul png

Tarifele acestor pachete early booking sunt foarte atractive. Ofertele early booking sunt cele care îţi dau posibilitatea de a-ţi achiziţiona o vacanţă cu reduceri foarte mari. Aceste oferte sunt adresate celor care vor să aibă o vacanţă la cel mai avantajos preţ, dar în anumite condiţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net