Poveste de dragoste incredibilă! O britanică s-a căsătorit cu fostul socru, mai mare cu 30 de ani

22 aprilie 2021
article img
Erika a divorțat, iar la scurt timp s-a căsătorit cu fostul socruSursă foto: Shutterstock

Încurcate sunt căile dragostei! O britanică demonstrează că iubirea nu ține cont de vârstă, iar povestea pe care o trăiește alături de actualul soț pare a fi scenariul unui film. Erica s-a căsătorit cu fostul socru și în prezent este mai fericită ca oricând.

Erica Quiggle, în vârstă de 31 de ani, din Harrodsburg, Kentucky, s-a îndrăgostit de tatăl vitreg al soţului său încă de pe vremea când amândoi erau căsătoriţi. Când relaţia cu primul ei soţ, Justin Towell, a început să nu mai funcţioneze prin 2011, socrul, Jeff Quiggle, în vârstă de 60 de ani, i-a oferit un umăr pe care să plângă.

Erika s-a căsătorit cu primul său soţ la vârsta de 19 ani, potrivit Daily Mail, însă la scurt timp după mariaj a realizat că soțul său nu era bărbatul lângă care și-ar fi dorit să își petreacă întreaga viață. Erica, care iubea hainele de epocă a început să participe la expoziţii auto şi la concursuri de modele pentru moda vintage sau la diferite evenimente locale. Socrul ei vitreg, Jeff, era unul dintre organizatorii spectacolelor, lucru care i-a apropiat destul de repede. Au devenit prieteni buni și s-au confesat unul altuia despree problemele care îi apăsau. 

La sfârşitul anului 2015 au început să îşi spună fiecare ofurile, Erica mărturisind că are probleme conjugale: „A venit un moment în care am discutat despre Justin şi am spus că nu mai pot face asta. Am simţit că sunt blocată.” Jeff a devenit umărul ei pe care să plângă, până când a decis în final că trebuie să facă ceva. S-a destrămat inevitabil şi căsătoria lui Jeff cu mama lui Justin, care s-au separat în septembrie 2016, urmând ca mai târziu, în aceeaşi toamnă, să divorţeze şi Erica şi Justin, relatează Adevărul. 

Şi în vara anului 2017, după ce ambele divorţuri au fost finalizate, Erica şi Jeff au simţit că a sosit momentul ca relaţia lor să treacă la următorul nivel. Cei doi și-au recunoscut sentimentele profunde pe care și le poartă unul altuia. În toamnă s-a mutat la cel care i-a fost socru: „A trăi împreună a fost cel mai bun lucru vreodată. Toată lumea se ceartă, dar relaţia noastră era mereu paşnică. Ne-am petrecut tot timpul împreună, am plecat în excursii, el m-a dus în tot felul de locuri".

Citește mai multe despre povestea incredibilă dintre Jeff și Erka accesând Adevărul