Poveste incredibilă! Și-a înscenat propria moarte și a venit cu elicopterul la înmormântare

Un bărbat din Belgia și-a înscenat propria moarte, apoi a venit la înmormântarea sa cu elicopterul. David Baerten (45 de ani), cunoscut pe Tik Tok sub numele de Ragnar le Fou, susține că a vrut să îi dea o lecție familiei sale, potrivit tabloidului britanic Metro. Oamenii prezenți la funeralii au fost de-a dreptul șocați.

David Baerten și-a înscenat propria moarte, apoi și-a șocat rudele când a venit la funeralii
David Baerten și-a înscenat propria moarte, apoi și-a șocat rudele când a venit la funeralii

David Baertan: „Nimeni nu mă apreciază cu adevărat”

David Baerten a vrut să vadă cum vor reacționa rudele și prietenii lui. El a cerut ajutorul soției și copiilor săi care au fost de acord cu planul său – iar fiica sa a publicat chiar și un omagiu fals pentru tatăl ei, pe rețelele de socializare. Înainte de înmormântarea care a avut loc weekendul trecut, ea a scris: „Odihnește-te în pace, tati. Nu voi înceta niciodată să mă gândesc la tine. De ce este viața asta atât de nedreaptă? De ce tu? Ai fi devenit un bunic și aveai toată viața înainte. Te iubesc, toți te iubim. Nu te vom uita niciodată!”.

Baerten a ajuns la propria înmormântare cu elicopterul, șocându-i pe cei dragi, care nu știau de farsă: „Ce văd în propria mea familie mă doare foarte tare. Nimeni nu mă apreciază cu adevărat. Ne-am îndepărtat unii de alții, nu mă simt deloc apreciat. Nimeni nu mă invită nicăieri. De aia am vrut să le ofer această lecție de viață. Nu ar trebui să aștepte până mor ca să le pese de mine”.

Așa cum era de așteptat, farsa a creat numeroase controverse pe rețelele de socializare. David Baertan a fost criticat de mii de oamenii pentru „glumă prostă”. În ciudat reacțiilor cu care s-a confruntat, David spune că „am cui îi pasă cu adevărat de mine”. El a spus că doar jumătate din familia sa a venit la înmormântare, dar alte rude l-au contactat de atunci.

El a adăugat: „Cei care nu au venit, m-au contactat pentru a ne întâlni. Deci, într-un fel, am câștigat.”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net