Povestea inedită a româncei care a intrat în topul Forbes. Cum a reușit să facă o avere până la vârsta de 30 de ani

Ultima actualizare:

O tânără din Iași a fost inclusă în topul Forbes al oamenilor sub 30 de ani cu rezultate deosebite din Europa. Doar în ianuarie, startup-ul ei a atras o finanțare de 11 milioane de dolari. 

Ruxandra Pui este co-fondator al Digitail Foto: Facebook
Ruxandra Pui este co-fondator al Digitail Foto: Facebook

Ruxandra Pui a fost inclusă în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni sub 30 de ani din Europa. Afacerea Ruxandrei pare să reflecte perfect creativitatea care descrie business-urile generaţiei Z în 2023. Doar în ianuarie 2023, Digitail a atras o finanţare de 11 milioane de dolari.

Ce start-up este Digitail

Ruxandra Pui este co-fondatorul Digitail, un start-up care ajută proprietarii de animale de companie şi medicii veterinari să gestioneze şi să îţi monitorizeze mai uşor programările. Doar în ianuarie 2023, Digitail a atras o finanţare de 11 milioane de dolari. Urcarea în topul Forbes i-a surprins pe mulţi.

Digitail oferă şi un „card de sănătate” care le permite proprietarilor să folosească un fel de paşaport medical digital pentru animalele lor. Cardul are istoric medical şi le permite stăpânilor să discute direct în chat cu doctorii şi să facă rezervări la clinicile din aplicaţie.

Cum s-a dezvoltat Digitail

La începutul anului, compania a primit o finanţare de 11 milioane de dolari. Acum, peste 750 de clinici din întreaga lume folosesc softul dezvoltat de ieşeni. Digitail şi-a mutat sediul în SUA, dar a rămas cu partea operaţională la Iaşi, scrie Ziarul de Iași. 

Compania are înregistrate până acum 1,4 milioane de profiluri de animale de companie, notează Forbes.

Digitail a fost fondată în 2018 de Sebastian Gabor şi Ruxandra Pui, care anterior au fondat împreună studioul de dezvoltare şi consultanţă ITGambit.

Alt antreprenor de succes

Tamas Kadar este un alt tânăr care a atins succesul înainte de 30 de ani. El este co-fondatorul companiei de tehnologie din Budapesta -Seon, care ajută băncile, comercianții online și platformele de jocuri să elimine conturile false.

Tamas a știut să facă bani într-o perioadă în care foarte mulți au pierdut bani. Tot în topul Forbes a ajuns și Rochelle Niemeijer, în vârstă de 28 de ani, care a co-fondat startup-ul de tehnologie medicală Nostics, cu care își propune să combată rezistența la antibiotice.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net