Povestea înfiorătoare al unui malpraxis! Ce au descoperit medicii după 14 ani


    Femeia se teme pentru viaţa ei Foto: Captură video
Femeia se teme pentru viaţa ei Foto: Captură video

De-a lungul timpului, au existat numeroase cazuri de erori umane medicale, căci până şi cei mai experimentaţi doctori pot fi expuşi riscului de a comite erori. Cazul unei femei din Jacksonville, Florida, întrece însă orice imaginaţie. La 14 ani de când a devenit mamă i-a fost descoperit în măduvă o parte dintr-un ac care a fost folosit pentru a se i administra injecţie epidurală.

După ani întregi în care a îndurat chinuri groaznice şi dureri cumplite de spate, Amy Bright, în vârstă de 41 de ani a decis să efectueze un set complet de analize pentru a afla care era cauza acestora. Răspunsul primit de la doctori a lăsat-o fără cuvinte. Medicii au descoperit o rămăşită dintr-un ac folosit pentru a se i administra injuecţia epidurală cu 14 ani în urmă, atunci când a dat naştere fiicei sale, relatează independent.co.uk.

Poziţia acului face imposibilă o intervenţie chirugicală, căci acesta atinge o parte dintr-un nerv responsabil de funcţionarea picorului stâng. Dacă femeia riscă să se opereze, ea ar putea rămâne paralizată în cazul în care intervenţia nu decurge potrivit planului. Avocatul femeii a declarat că a avut de a face cu numeroase cazuri de malpraxis, dar a recunoscut că nu a văzut în întrega sa carieră ceva atât de grav.

După ce s-a consultat cu avocatul, femeia a decis să dea în judecată spitalul şi să ceară despăgubiri, fiind de părere că medicii au dat dovadă de neglijenţă. "Am ajuns într-un punct critic al vieţii mele, în care efectiv durerea a devenit precum o arsură constantă. Mă tem că nervul piciorului va fi înţepat şi atunci voi ajunge într-un scaun cu rotile pentru restul vieţii", a declarat femeia.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
 Recruți ruși la un antrenament FOTO Profimedia
Sabia lui Ștefan cel Mare FOTO Mariana Iancu jfif
image
image
image
image
cub florina mihaila sexy braileanca png
kiss FM jpeg
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png
Regina Elisabeta a II a jpg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg