Poziţia Jokerului, drumul cel mai scurt către plăcerea maximă


    Ideea că orgasmul femeilor este mai intens decât cel al bărbaţilor este doar un mit.www.clicksanatate.ro
Ideea că orgasmul femeilor este mai intens decât cel al bărbaţilor este doar un mit.www.clicksanatate.ro

Pentru a avea o viaţă sexuală satisfăcătoare trebuie să puneţi în practică cât mai multe poziţii. De exemplu, poziţia Jokerului este una dintre cele mai incitante şi oferă plăcere maximă ambilor parteneri.

Sunt anumite poziţii speciale care vă duc pe culmile plăcerii şi din acest motiv nu ezitaţi să le puneţi în practică de fiecare dată când faceţi sex. Iată de ce e recomandată poziţia Jokerului atât femeilor, cât şi bărbaţilor.

Poziţia Jokerului: Pentru bărbaţi

În imaginea de sus aveţi poziţia Jokerului pentru bărbaţi, care îşi merită originalitatea. Pentru a pune în practică această poziţie, ambii parteneri trebuie să aibă o condiţie fizică foarte bună, însă satisfacţia pe care o oferă este pe măsură. Deşi nu este o ipostază foarte confortabilă, este cu siguranţă una dintre cele mai intime. Această poziţie oferă bărbatului controlul, dar şi posibilitatea de a stimula zonele erogene, mai ales sânii femeii.

În poziţia Jokerului, bărbatul poate controla unghiul de penetrare intensificând astfel plăcerea partenerei. Această ipostază este deseori întâlnită în fanteziile bărbaţilor, având în vedere că ei sunt stimulaţi foarte mult vizual, poziţia le oferă posibilitatea de a vedea foarte bine sânii femeii, ceea ce îi excită foarte mult.

Poziţia Jokerului: Pentru femei

Poziţia Jokerului pentru femei este una dintre cele mai apreciate şi cel mai des puse în practică de către cupluri. Este interesantă fiindcă femeia este cea care deţine controlul mişcărilor din timpul partidei de sex, reuşind în acet fel să stabilească ritmul în funcţie de nevoile pe care le are. Şi această ipostază este deosebit de intimă, iar partenerii pentru a se simţii bine împreună în timpul actului sexual trebuie să se cunoască. În acest fel femeia va avea mai mult curaj să se bucure de senzaţiile pe care le simte în această poziţie.

Pentru a pune în practică poziţia Jokerului, femeia trebuie să aşeze deasupra bărbatului cu faţa spre el, ca şi cum ar sta pe un cal. Ea este cea care are iniţiativa, putând să se mişte în voie exact aşa cum simte. Fiind foarte excitantă cei care fac deseori sex în această poziţie spun că satisfacţia obţinută este atât de intensă, încât femeia poate să aibă orgasm cu foarte multă uşurinţă.

Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
jenna ortega (1) jpg
image
image
image
image
image
image
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg