Poziţii Kama Sutra care te ajută să slăbeşti


    Sexul este una dintre cele mai plăcute modalităţi de a slăbi mai repedefoto:123RF
Sexul este una dintre cele mai plăcute modalităţi de a slăbi mai repedefoto:123RF

Dacă aţi acumulat în vacanţă câteva kilograme în plus şi vreţi neapărat să le daţi jos, faceţi dragoste. Sexul este una dintre cele mai plăcute modalităţi de a slăbi mai repede.

Aşa că, dacă tot aveţi grijă de felul în care arătaţi, de ce să nu profitaţi de ocazie şi să puneţi în practică câteva poziţii Kama Sutra. Acestea vă pot ajuta să ardeţi calorii bune, dar şi să aveţi parte de o aventură erotică uimitoare.

Poziţia "Mausala"

Această poziţie Kama Sutra este recomandată unui cuplu care vrea să scape mai repede de kilogramele în plus.Totuşi, bărbatul trebuie să fie puternic, invincibil, deoarece susţine toată greutatea femeii. Pe lângă faptul că este extrem de erotică, această ipostază este destul de solicitantă pentru ambii parteneri, ceea ce înseamnă că într-un timp foarte scurt, vor arde mai multe calorii.

Poziţia "Viparitaka"

Ce rost are să mai mergeţi la sală şi să faceţi antrenamente obositoare când puteţi foarte bine să slăbiţi într-un mod mult mai plăcut chiar în dormitor. De exemplu, poziţia “Viparitaka” este una dintre cele mai bune posturi sexuale în care se ard cele mai multe calorii, dar care oferă şi satisfacţie maximă ambilor parteneri. În timp ce femeia se arcuieşte pe spate, ţinându-se cu mâinile de gâtul bărbatului, acesta o poate penetra adânc.

Poziţia "Samimelana"

O postură specială datorită faptului că se evită ceea ce pentru unii ar părea destul de banal, adică statul la orizontală. Bărbatul stă în picioare, femeia în braţele lui, încolăcindu-şi braţele în jurul gâtului. Poziţia permite demonstrarea forţei fizice atât a bărbatului, cât şi a femeii. Din acest motiv, merită pusă în practică cât mai des, dacă vreţi să slăbiţi mai repede.

Poziţia "Indrani"   

Este recomandată unui cuplu interesant, însă amândoi partenerii trebuie să aibă o forţă specială. Pe de altă parte, în această ipostază au posibilitatea să ardă foarte multe calorii şi să ajungă la silueta mult dorită într-un timp mai scurt.

Poziţia "Manmathprina"

Aceasta este o poziţie des folosită de către cuplurile care vor să slăbească. Femeia poate controla, din postura asta, penetrarea. Muşchii vaginului sunt foarte receptivi la mişcări uşoare sus-jos. Dacă îi poate păstra ritmul, şi bărbatul poate susţine mişcarea, apropiind şi depărtând lent genunchii.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
cub kamara png
caine furios jpeg
couple 7353748 1920 jpg
sex jpg
image
image
image
image
image
image
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg
catei germia jpg