Poziţii sexuale dificile

image
Pozi┼úii sexuale dificile sunt multe, dar este bine s─â o alege╚Ťi pe aceea care nu v─â pune ├«n pericolfoto: Click!

De multe ori, poziţiile pe care le vedem că le folosesc actorii în filme, pentru scenele de amor, par ireale sau dificil de pus în practică. Iată câteva poziţii sexuale dificile care merită într-adevăr încercate împreună cu partenerul de viaţă.

Click! vă recomandă câteva poziţii sexuale dificile pentru a vă condimenta viaţa sexuală.

Poziţii sexuale dificile: 1. Căţelul răsucit

A┼úi v─âzut vreodat─â cum are loc un act sexual la c├óini? Vi s-a p─ârut ineresant, dar cam dificil de pus ├«n practic─â la oameni? Ei bine, nu este imposibil? Te sprijini pe posteriorul ei ┼či iat─â c─â penisul t─âu se ├«ndreapt─â u┼čor spre vaginul ei, atras parc─â de o for┼ú─â invizibil─â. C─â┼úelul r─âsucit face parte din categoria: pozi┼úii sexuale dificile

Poziţii sexual dificile: 2. Liana

C─ârei femei nu-i place s─â fie ┼úinut─â ├«n bra┼úe de c─âtre b─ârbatul pe care ├«l iube┼čte? Iat─â o pozi┼úie numai bun─â pentru ca el s─â pun─â ├«n aplicare cea mai frumoas─â fantezie de preludiu a ei.

Poziţii sexuale dificile: 3. Pasiune

B─ârbatul ├«i s─ârut─â ei s├ónii, o ┼úine ├«n bra┼úe, ├«i stimuleaz─â clitorisul cu o m├ón─â, ├«i ┼čopte┼čte vorbe de amor. Iat─â o pozi┼úie care va ├«nnebuni femeia dup─â doar c├óteva secunde. C├ónd vrem s─â putem ├«n practic─â pozi┼úii sexuale dificile trebuie s─â fim con┼čtien┼úi de faptul c─â ambii parteneri se vor sim┼úi bine.

Poziţii sexuale dificile: 4. Amazoana

Este, poate, cea mai grea pozi┼úie cu femeia deasupra. Aici ea are nevoie de for┼ú─â ├«n picioare ┼či ├«n bra┼úe. El poate sta cu picioarele ├«ntinse sau cu genunchii flexa┼úi, dar ea face totul. ┼×i simte pe m─âsur─â, dirij├ónd dup─â bunul ei plac, mi┼čc─ârile partenerului ei.

Poziţii sexuale dificile: 5. Turnul Eiffel

Din aceast─â pozi┼úie, femeia se simte mai semea┼ú─â ┼či mai adorat─â poate chiar dec├ót Turnul Eiffel. De aici ┼či denumirea, iar orgasmul va fi de zile mari. Dac─â vre┼úi s─â experimenta┼úi vreodat─â c├óteva pozi┼úii sexuale dificile, Turnul Eiffel poate fi una dintre ele.

Pozi┼úii sexuale dificile: Nu v─â teme╚Ťi s─â experimenta╚Ťi

Nu este nim─ânui la ├«ndem├ón─â s─â aleag─â aceste pozi╚Ťii sexuale dificile, mai ales c├ónd nu mai este ├«ntr-o form─â fizic─â de invidiat. Totu╚Öi, alege╚Ťi m─âcar una dintre pozi╚Ťiile de mai sus. ├Än felul acesta ve╚Ťi ie╚Öi din monotonie ╚Öi ve╚Ťi vedea c─â nu este chiar at├ót de greu precum pare. ├Äncet-├«ncet, ve╚Ťi prinde curaj s─â experimenta╚Ťi ╚Öi alte lucruri noi.

Se cunosc multe pozi╚Ťii sexuale dificile, dar cel mai bine este s─â o alege╚Ťi pe aceea ├«n care crede╚Ťi c─â sunte╚Ťi ├«n siguran╚Ť─â. Dac─â, de exemplu, fata este mai grea dec├ót partenerul ei, iar el nu st─â bine la capitolul for╚Ť─â, nu este deloc indicat s─â ├«ncerce┬áTurnul Eiffel.

Margherita jpg
1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image png
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg