Poziții sexuale pe care să le încerci de sărbători!

Ultima actualizare:

    Sexul poate fi doar începutul unei seri de poveste. www.clickpentrufemei.ro
Sexul poate fi doar începutul unei seri de poveste. www.clickpentrufemei.ro

De sărbători, te gândești cum să îi mulțumești pe toți cei din jur, de la prieteni, la familie și colegi de muncă. Dar, unul dintre cei mai importanți oameni din viața ta, pe care vrei să îi vezi fericiți, este partenerul de viață.

Nu există seară mai specială pentru un cuplu, decât cea care se termină cu o noapte fierbinte de amor. Sau poate sexul este doar începutul unei seri de poveste. Și, pentru că vorbim de sărbători, ce ai zice să încerci o poziție mai deosebită?

Lumânarea

După o partidă de sex din această poziție, sigur vei devora tot ce e pe masă. Întinde-te pe podea, pe spate, cu picioarele ridicate, exact în poziția „lumânarea”. Partenerul se așează în genunchi, cu fața spre spatele tău. Penetrarea va fi profundă și, deși poziția nu este cea mai comodă, intensitatea orgasmului va face să merite efortul.

Sărută bucătarul

Indiferent dacă aveați de gând să gătiți, tocmai așezați masa sau nu aveați deloc treabă în bucătărie, această poziție este una foarte erotică, ceea ce va garanta o noapte de neuitat. Te așezi în fund pe blat, cu picioarele în față, partenerul se apropie de blat, iar tu îți încolătăcești picioarele în jurul taliei lui.

Descoperă și alte poziții sexuale pe care să le încerci de sărbători pe clickpentrufemei.ro. 

Ce își doresc femeile în pat… dar le e rușine să spunăTrucuri și sfaturi pentru un orgasm intens

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net