Poziții sexuale pentru experți

Ultima actualizare:

    Pentru a vă condimenta viața sexuală încercați poziții sexuale pentu experțiFoto: Click!
Pentru a vă condimenta viața sexuală încercați poziții sexuale pentu experțiFoto: Click!

Când vine vorba despre sex aproape nimic nu este imposibil de experimentat firesc dacă și partenerul este de acord. Iar pentru a ajunge pe culmile plăcerii încercați să puneți în practică poziții sexuale pentru experți.

Iată 5 dintre cele mai interesante poziții sexuale pentru experți

Poziții sexuale pentru experți: 1. Avalambitaka

Avalambitaka poate fi considerată una dintre acele poziții sexuale pentru experți datorită faptului că nu este ușor de pus în practică. În această situație femeia stă ca pe un scăunel făcut din mâinile partenerului. Ca această poziție să fie satisfăcătoare pentru ambii parteneri, femeia trebuie să fie ușoară, iar bărbatul foarte puternic.

Ajagara este  excelentă, permite penetrarea maximă și este una dintre acele poziții sexuale pentru experți. Pentru sporirea excitației partenerul își poate lovi ușor partenera peste fese. Deoarece această poziție contractă vaginul, bărbatul ar trebui să nu pătrundă prea violent cu penisul.

Poziții sexuale pentru experți: 3. Dabana

Dabana este o poziție incitantă pentru ambii parteneri în care femeia trebuie să-și aducă piciorele cât mai aproape de piept, în timp ce partenerul o penetreză și îi dezmiardă delicat coapsele și fesele. Nici unul dintre parteneri nu are prea mare libertate de mișcare, dar presiunea coapselor femeii îi contractează vaginul, lucru care va produce senzații intense amândorura și din acest motiv este una dintre acele poziții sexuale pentru experți.

Poziții sexuale pentru experți: 4. Manthana

Manthana este recomandată doar acelor cupluri care vor să pună în practică poziții sexule pentru experți. Femeia trebuie să fie flexibilă pentru ca bărbatul să poată presa picioarele spre bustul ei doar atât cât suportă, astfel nu va putea simți plăcerea în timpul penetrării. În această poziție bărbatul poate să facă tot felul de mișcări cu șoldurile pentru a stimula cât mai mult zona intimă a femeii. Este indicat să puneți în practică această poziție pe o suprafață mai dură, pe podea sau pe pământ.

Poziții sexuale pentru experți: 5. Janukurpara

Janukurpara este o poziție erotică, sexy și este recomandată cuplurilor nonconformiste, care preferă senzațiile tari și nici pe departe partidele de amor din dormitor. Bărbatul stă în picioare și își ridică partenera ținându-și mâinile pe șoldurile ei, iar ea se sprijină cu mâinile pentru mai multă stabilitate de umerii sau gâtul lui. Și în această ipostază femeia trebuie să fie ușoară pentru a putea fi susținută, iar bărbatul puternic și din acest motiv este una dintre acele poziții sexuale pentru experți.

image
image
image
image
image
image
justice 471885 1280 jpg
portofel cu bani pixabay jpg
cat 649164 1280 jpg
19  mine aur rosia montana jpg
glass 1587258 1280 jpg
dacia 1300 jpg
novak jpg
Alex stefanescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net