Prea multă dragoste strică! A murit după ce iubita i-a lăsat un semn pe gât

Ultima actualizare:

    Oricât de sexy ar putea părea, „mușcătura iubirii” este o practică periculoasă, care poate fi fatală
Oricât de sexy ar putea părea, „mușcătura iubirii” este o practică periculoasă, care poate fi fatală

Un adolescent a murit după ce iubita lui i-a lăsat un semn pe gât. „Mușcătura iubirii” este populară printre tineri, care poartă cu mândrie vânătăile lăsate de partenerii lor, în general în zona gâtului.

Totuși, acest gest apparent inofensiv s-a dovedit a fi fatal în cazul unui tânăr de 17 ani, originar din capital Mexicului, Ciudad de Mexico. Iubita lui Julio Macias Gonzalez l-a „supt” pe gât, fără să-și imagineze că ar putea provoca o tragedie.

Mai târziu în acea seară, potrivit thesun.co.uk, Julio a început să aibă convulsii în timp ce stătea la masă cu părinții lui. Aceștia au chemat paramedicii, însă se pare că nu s-a mai putut face nimic. Adolescentul a decedat la scurt timp, iar medicii sunt de părere că mușcătura lăsată de iubită i-a adus sfârșitul.

Explicația? Se pare că atunci când l-a supt de gât, iubita lui Julio i-a provocat formarea unui cheag de sânge, care a călătorit, apoi, la creier, provocându-i un accident vascular cerebral.

Acum, familia lui Julio dau pe vina pe iubita de 24 de ani a acestuia pentru moarta sa. Totuși, potrivit mirror.co.uk, femeia ar fi dispărut fără urmă după incident.

Nu este primul incident de acest gen

Se pare că o astfel de întâmplare a mai avut loc în trecut. O femeie de 44 de ani din Noua Zeelandă a rămas paralizată în 2011, după ce a avut un accident vascular cerebral provocat de o „mușcătură a iubirii”. Aceasta a pierdut abilitățile locomotorii în brațul stâng, scrie mirror.co.uk.

image
image
image
image
image
image
cafea freepik jpg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net