Produse de îmbrăcăminte Made in Roșia Montană. Cine sunt oamenii din spatele afacerii

Căciulile și fularele, mai ales în acest sezon de iarnă, accesorii vestimentare care, pe lângă că arată foarte bine și trendy, ne protejează și de frigul din timpul zilei. Totuși, atunci când îți alegi o căciulă, trebuie să ai în vedere mai multe aspecte.

image

Forma feței este printre cele mai importante atunci când ne alegem căciula, dacă ai o față rotundă, trebuie să ai în vedere că articolele vestimentare de tipul căciulilor asimetrice, beretelor sau căciulile de lână sunt exact de ce ai nevoie pentru a te proteja perfect împotriva sezonului rece și, cel mai important, de a arăta și bine făcând asta.

Hainele din lână, o tradiție menținută în viață

De exemplu, căciula de lână merino Be Cool, fabricată de cei de la Made in Roșia Montană, este perfectă pentru cei ce doresc să se încălzească în acest sezon de iarnă, purtând produse de înaltă calitate. 

Produsele de lână sunt printre cele ce ne amintesc foarte repede de această taină a meșteșugului. Datorită acestora, elementele de fashion fabricate din lână sunt la mare căutare în lumea modei. Chiar și ultimele tendințe arată acest fapt. Nu doar că sunt fabricate din materiale naturale, dar îți lasă și pielea să respire fără a sacrifica calitatea materialului.

Acesta este și cazul lui Tică Darie, fondatul Made in Roșia Montană, care a început această afacere a articolelor vestimentare din lână, după ce a primit în dar, chiar înainte de Crăciun, o pereche de șosete tricotate din lână de o localnică pasionată de această taină. După aceea, a decis să-și dedice tot timpul pentru a furniza doar elemente fashion de înaltă calitate, dar și pentru a ajuta și păstra în viață această tradiție.  

„Am creat Made in Roșia Montană din dorința de a ajuta comunitatea, de a aduce venituri suplimentare femeilor care continuă tradiția tricotatului”, a declarat Tică Darie, fondatorul Made in Roșia Montană. Produsele create de acești oameni pot fi văzute aici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
traian basescu
image
image
image
image
image
image
furnici jpg
papadia planta miraculoasa jpg jpeg
regina elisabeta gettyimages jpg
aroportul heathrow foto profimedia jpg
vlad calugarul jpg
image png
alunecare papua guinee jpg
houses 7030773 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net