Produsul pe care românii se vor bate! Se regăsește în Lidl și va avea o super ofertă în săptămâna 9-15 octombrie. Rafturile se vor goli numaidecât

Lidl, unul dintre supermarketurile preferate ale românilor, pregătește noi oferte pentru perioada 9-15 octombrie. Este vorba despre una dintre cele mai consumate brânzeturi de către pofticioși. 

Noi reduceri la Lidl / foto: Arhiva Click!
Noi reduceri la Lidl / foto: Arhiva Click!

Majoritatea românilor optează pentru mersul la Lidl ori de câte ori au de făcut cumpărături. Prețurile mult mai reduse îi avantajează, dar și varietate de produse găsite la raft. 

Brânză Gouda maturată - oferta săptămânii la Lidl 

Începând de luni, 9 octombrie, pe rafturile Lidl, brânza gouda maturată - Milbona va fi vândută la prețul de 18,99 lei, redusă de la 23,99 lei. 

De asemenea, cartofii pai blanșați vor fi reduși de la 8,99 lei la 6,99 lei. 

Viermi într-o lasagna cumpărată de la Lidl 

O femeie din Iași a fost de-a dreptul dezamăgită de experiența Lidl, după ce a cumpărat din supermarket o lasagna plină cu...viermi. Unul dintre copiii acesteia a mâncat din produs și s-a confruntat cu stări de rău. Enervată la culme, femeia a mers în magazinul cu pricina, acolo unde a avut parte de o reacție de-a dreptul revoltătoare. 

„Am cumpărat lasagna de la Lidl, din Dacia. Seara, în jurul orei 19:00, după ce am gătit-o, am găsit viermele. Nu știu dacă mai avea și alții, mi s-a făcut rău și nu am mai putut să verific. Nu am ajuns la spital. Am luat două guri, iar unul dintre copii a vomat după ce a văzut ce e în farfurie. Până acum am luat de vreo 3 ori lasagna de la Lidl. De obicei gătesc acasă lasagna, dar, dacă sunt în criză de timp sau vreau o cantitate mică, cumpărăm de la Lidl”, a scris femeia, pe Facebook.

Lasagna cu viermi / foto: Facebook
Lasagna cu viermi / foto: Facebook

Elena a postat pe Facebook fotografiile cu pricina, care au creat revoltă în rândul internauților. De asemenea, s-a prezentat înapoi la Lidl, unde a avut parte de o reacție neașteptată: „șeful a ridicat din umeri”. 

„Am fost și la Lidl, "șeful" a ridicat din umeri. Am trimis reclamații la organele de control. Eu nu vreau banii, vreau să nu mai existe produse oribile în magazine, pe care le plătim și ei tratează clienții cu batjocură.

Dacă luam banii trebuia să las produsul. Eu l-am păstrat să merg mâine dimineață la OPC să ia proba”, a mai spus aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
crima sibiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net