Provocarea are gust!

Ultima actualizare:

Are gustul cafelei băute înaintea unui examen la facultatea la care te-ai hotărât să te înscrii mai târziu, ca răspuns la provocarea copilului tău care îți tot spunea ”ce știi tu cum e să înveți?”. Are gustul ușor sărat pe care-l simți atunci când alergi la semi-maratonul la care te-ai înscris pentru că prietenii tăi îți spuneau că nu poți alerga nici măcar ca să prinzi trenul. Are gustul șampaniei pe care o savurezi la nunta ta după ce rudele te-au tot tachinat spunându-ți că nu ai curaj să faci pasul cel mare. 

image

Vezi cât de simplu e să-ți demonstrăm că provocarea are gust? Cu siguranță îți poți aminti încă multe alte momente în care ai simțit gustul provocării. Iar dacă nu-ți amintești, poți s-o faci de acum încolo. Trebuie doar să trăiești conștient și așa simți savoarea clipelor. Pune deoparte amintiri, prețuiește fiecare moment al drumului tău! Simte gustul fiecărei provocari! Transform-o în bucurie sau în lecție de viață. Prețuiește-o oricum ar fi! 

Provocarea noului gust Salatini e o încântare. 

Cel al gustării servite oriunde și oricând. Tu alegi momentul, noi am ales gustul. Ce spui de combinația de ceapă și smântână? Nu-i așa că e greu să-i reziști? Dar nu-ți face griji, nu ești singurul care nu-i rezistă. Doar se numără printre preferatele românilor atunci când aceștia se află în căutarea unui gust bogat și savuros. Sărățelele Salatini cu ceapă și smântână, cu gust intens și aromat, aduc un plus de noutate momentelor de neuitat. Savuroase, coapte și crocante, sunt alegerea ideală pentru un snack savurat oriunde și oricând. 

Salatini. Gustul care te însoțește pe drumul tău. 

Salatini este alături de români de peste 20 de ani. La onomastică, majorat, în weekend cu familia ori alături de prieteni când urmăriți competiții sportive, Salatini este mereu pe masa ta. E gustul care te însoțește pe drumul tău și ține pasul cu dorințele și așteptările tuturor. Salatini și-a extins mereu gama de produse pentru a oferi gustarea potrivită fiecărui moment.  

Salatini este un brand românesc cu tradiție, fiind prezent pe piață din anul 1998. Salatini se regăsește sub toate formele de snack-uri sărate: crackers, pretzels, sărățele și sticks-uri. Simbolul categoriei de snacks-uri sărate, biscuiții Salatini sunt disponibili în diferite gramaje și sortimente.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net