Punctul G și ejacularea la femei


    Punctul G chiar există și că da multe femei ejaculează din uretră după ce punctul G a fost stimulat.foto: 123RF
Punctul G chiar există și că da multe femei ejaculează din uretră după ce punctul G a fost stimulat.foto: 123RF

Chiar există punctul G? Chiar există ejaculare la femei? Acestea sunt întrebări pe care și le pun foarte des oamenii. Iar răspunsurile sunt că da, punctul G chiar există și că da multe femei ejaculează din uretră după ce punctul G a fost stimulat.

Punctul G este numit după cercetătorul german Ernst Grafenberg. Este de mărimea unghiei de la degetul mare și unii sexologi îl numesc „zona punctului G”. Este partea vaginului în spatele căreia se află prostata femeii, numită uneori și „glandele lui Skene”. Când freci sau apeși zona aceasta, stimulezi prostata femeii prin peretele vaginal. Acest lucru produce un lichid asemănător cu lichidul prostatic masculin, care iese afară prin uretră, tubul prin care femeile urinează.

Uretra își are ieșirea chiar deasupra intrării în vagin și imediat sub clitoris. O cantitate mică de fluid ar fi aproape imposibil de diferențiat de lubrifiantul care iese din vagin. Dar unele femei pretind că ejaculează cantități mari de fluid, până la o cană.

Punctul G se află pe peretele de sus al vaginului și la majoritatea femeilor este chiar la intrarea în vagin. După ce introduci degetul prin deschizătură, punctul G e următorul lucru pe care îl vei simți pe peretele de sus. Îl vei simți imediat pentru că e un pic încrețit. Această duritate crește odată cu excitația sexuală, deci dacă nu îl găsești așteaptă până când lucrurile se încing. Treci de acest punct și vaginul se va simți extrem de fin. Dacă suprafața e fină, înseamnă că te-ai îndepărtat de punctul G, dacă e mai dură, înseamnă că ești la locul bun.

Femeile foarte încântate de zona punctului G sunt aceleași care pretind că ejaculează cantități mari de lichid. Cele care udă patul. Ele spun că ejacularea femeii duce sexul pe noi culmi atât pentru ele, cât și pentru partenerii lor. Senzațiile fizice sunt puternice, iar cele emoționale și mai puternice. Totuși, dată fiind mărimea mică a prostatei femeii, cum este posibil să elimine cantități atât de mari de lichid?

„Adepții ejaculării feminine insistă asupra faptului că acest lichid nu ar fi urină, dar eu cred că atunci când există o cantitate mare de lichid, e vorba în mare parte de urină, un pic schimbată de eliminarea hormonilor în timpul sexului, la care se adaugă lichidul prostatic din prostata femeii. Cred că într-un fel, prin masarea punctului G, se eliberează sfincterul din vezică, care în mod normal stă închis în timpul actului sexual, și astfel se elimină urina”, a spus Paul Jenner în cartea sa „Sex ca la carte”.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Virgil Musta
ronaldo twitter jpg
image
image
image
image
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png
kiss FM jpeg
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png
Regina Elisabeta a II a jpg