Pune unghii false la mâţe

Ultima actualizare:

  Cally Loridas, de 56 de ani, a deschis un salon pentru înfrumuseţarea ghearelor de feline
Cally Loridas, de 56 de ani, a deschis un salon pentru înfrumuseţarea ghearelor de feline

Ultima fiţă! Dacă femeile poartă manichiuri din ce în ce mai sofisticate, de ce nu ar fi şi mâţele în pas cu moda?! Aşa s-a gândit australianca Cally Loridas, când a deschis salonul pentru gheruţe.

Nici nu s-a deschis bine salonul care pune unghii false pisicilor şi clientele se bat deja să obţină programare pentru adoratele lor mieunătoare. Dacă până acum posesorii de pisici se întreceau numai să le facă hăinuţe, iată că acum aceştia au ocazia să se ocupe şi de frumuseţea labelor lor. Cally Loridas, de 56 de ani, de profesie asistentă veterinară, a deschis salonul special pentru mâţele cele mai răsfăţate în Cheltenham, statul Victoria, sud-estul Australiei.


  Nu-i aşa că-mi stă bine cu unghiile astea roz?
Nu-i aşa că-mi stă bine cu unghiile astea roz?

Aici, stăpânele îşi pot duce felinele ca să le facă ghearele cu ojă şi să le coafeze blăniţa. Că, deh, trebuie să meargă şi ele la salon, ca să fie mereu la modă. Însă, în primul rând, salonul de înfrumuseţare pentru mieunătoare oferă posibilitatea de a le pune unghii false. Acestea se găsesc în toate culorile şi sunt confecţionate din silicon şi acril. Însăşi Cally se îngrijeşte să le lipească pe gheruţele mâţelor cu un adeziv special. “Simt că sunt în trend cu unghiile colorate. Încep să miaune şi apoi să toarcă de plăcere când li le pun. Pisicile mele poartă continuu unghii false. Nu se simt bine fără acestea. Le-am obişnuit să fie în trend. Le schimb mereu culorile, ca să nu se plictisească”, susţine sus şi tare patroana salonului.


  Un set costă 35 de dolari
Un set costă 35 de dolari

Un set de unghii pentru patru labe costă 35 de dolari (circa 135 de lei) sau 25 de dolari (circa 87 de lei), dacă stăpânul comandă o şedinţă completă de spălare, fără substanţe ce produc alergii, coafarea blăniţei şi masaj, pentru care preţul total se ridică la 100 de dolari (circa 386 de lei). Cally Loridas spune că unghiile nu dăunează nici gheruţelor şi nici sănătăţii animalului. În plus, prezintă marele avantaj că, în perioada cât le poartă, mâţele nu mai distrug mobilele şi covoarele. Şi asta pentru că renunţă să-şi mai ascută ghearele proprii când sunt acoperite cu cele din silicon şi acril. Unghiile false rezistă până la 6-8 săptămâni. “Nu sedăm pisicile. Nu este necesar, fiindcă nu simt nimic neplăcut când le punem unghiile false”, dă asigurări Cally Loridas. Clientele stau la coadă să ajungă la salonul ei. 


  Ale mele sunt mai elegante, că sunt mai mici
Ale mele sunt mai elegante, că sunt mai mici
image
image
image
image
image
image
Anastasia Pokreshchuk jpg
prostitutie jpg
Amanda Bynes jpeg
lumanari jpg
chei in usa jpeg
Elsa Thora insta 2 jpg