Pușcașul marin care l-a ucis pe Teo Peter este un prosper om de afaceri cu bonguri. El nu a fost pedepsit

Ultima actualizare:

În decembrie 2004 vestea morții muzicianului rock român, Teo Peter, basistul trupei Compact, a întristat profund întreaga țară. A murit într-un cumplit accident de circulație pe când se afla într-un taxi, pe Bulevardul Dacia din București. Mașian a fost lovită frontal de o alta condusă de un soldat american aflat sub influența alcoolului. Teo Peter avea doar 50 de ani. Au trecut 19 ani de la tragedie, iar pușcașul marin nu a făcut nicio zi de închisoare. Judecat în SUA a primit o scrisoare de mustrare. Azi, el este un prosper om de afaceri cu bonguri, acele dispozitive de filtrare folosite de fumătorii înrăiți de cannabis, scrie Gândul.

image

Soldatul american a refuzat recoltarea de probe biologice

Pe 4 decembrie 2004, basistul și fondatorul trupei Compact se întorcea acasă, cu un taxi, de la petrecerea la care se sărbătorea succesul festivalului „Rock In My Heart“, care fusese organizat chiar de el. La intersecţia cu strada Polonă, taxiul a fost pur şi simplu spulberat de un autoturism Ford Expedition, condus de Christopher Van Goethem, un soldat american, care nu acordase prioritate.

Van Goethem era sub influenţa băuturilor alcoolice și se afla în mașină cu amanta sa. S-a opus recoltării de probe biologice motivând că la institut „nu se folosește instrumentarul medical pus la dispoziție de ambasadă”.

t12 2  2col teo peter 907959 mediafax foto capturi video jpeg

Van Goethe a părăsit România, la mai puțin de 24 de ore de la accident.

De 19 ani își vede liniștit de viață. Nu a dat socoteală nicio zi pentru că l-a ucis pe Teo Peter. Pușcașul marin a fost judecat de Curtea Marţială din statul Virginia, care l-a achitat după doi ani de acuzaţia de omor prin neglijenţă.

Militarul a fost găsit vinovat însă de declaraţii oficiale false în faţa anchetatorilor şi de obstrucţionarea justiţiei şi a primit o scrisoare de mustrare, potrivit sursei citate.

 Cu ce se ocupă americanul care i-a luat viața lui Teo Peter 

În timp ce Teo Peter jr. va purta întotdeauna în suflet rana pierderii premature a tatălui său, pentru Van Goethem, care acum are 46 de ani, viața a mers mai departe și nu se poate plânge.

Christopher Van Goethem s-a retras din armată în urmă cu mai mulți ani, iar în anul 2011 a divorțat apoi s-a recăsătorit. Azi, fostul pușcaș marin are un lanț de magazine unde vinde bonguri din sticlă.

Van Goethem deține un lanț de magazine unde se vând bonguri din sticlă (cunoscute și sub denumirea de pipe cu apă), inclusiv o gamă de lux, pentru care folosește și aur, argint pur și pietre semiprețioase, el fiind și cel care le lucrează.

Un bong cu aur, argint și pietre semiprețioase costă 5.000 de dolari

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net