Rasa de câini teckel informaţii

Ultima actualizare:

    Rasa de câini Teckel - informaţii completefoto: acasa.ro
Rasa de câini Teckel - informaţii completefoto: acasa.ro

Teckel-ii sunt câini de vânătoare deosebit de curajoşi în ciuda staturii lor mici. Au un corp foarte lung, de aici a venit şi porecla de ,,câine salam''. Click! vă prezintă rasa de câini teckel – informaţii complete despre întreţinerea lor.

Rasa de câini teckel – informaţii complete: Originile rasei

Câinele Teckel provine din Germania, aici a rezultat în urma împerecherilor dintre câinii locali şi câinii de rasă Basset aduşi de nobilii francezi puşi pe fugă de Revoluţia Franceză din 1789. Din articolul "Rasa de câini Teckel - informaţii complete" vei afla că Teckel-ul a fost crescut pentru a vâna bursucii din vizuina lor, o variantă miniaturală a sa fiind utilizată spre a vâna iepuri.

Câinele din rasa Teckel are două variante: cu blana scurtă şi cu blana lungă, rezultat din împerecherea cu Cocker Spaniel. Părul sârmos îl au datorită împerecherii cu Pinscher German Sârmos.

Rasa de câini teckel – informaţii complete: Personalitate

Câinele Teckel nu cunoaşte frica în ciuda staturii sale, este deosebit de loial faţă de stăpânul pentru care este dispus să îndure orice. Adoră momentele în care stăpânul îşi arată afecţiunea pe care i-o poartă, scriu cei de la caini-de-rasa.ro în articolul "Rasa de câini Teckel - informaţii complete". Este prietenos şi iubeşte copiii, fiind o alegere ideală dacă vă doriţi un câine de familie. Datorită lătratului ce sugerează un câine de statură impunătoare şi a faptului că sunt neînfricaţi câinii Teckel sunt buni câini de pază.

Rasa de câini teckel – informaţii complete: Sănătate şi îngrijire

Sunt predispuşi la afecţiuni la nivelul discurilor dintre vertebre, aceasta datorându-se lungimii lor neobişnuite. Din acest motiv, e de datoria dumneavoastră, ca stăpân, să nu îi încurajaţi să sară de pe scaun sau să urce trepte. O importanţă vitală în prevenirea acestor afecţiuni ale coloanei o are menţinerea unei greutăţi corporale normale. Speranţa de viaţă a acestor căţei este de 12-13 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
rinocer1 jpg
sacelu baza de tratament
cumparaturi supermarket alimente  shopping verifica garantia pret jpeg
image png
euro valuta bani pixabay jpg
Caldura canicula vara FOTO Shutterstock
gandaci de bucatarie jpeg
menopauza jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net