Regina Suediei susține că palatul în care locuiește este bântuit

Ultima actualizare:

    Palatul Regal din suedia este bântuit, potrivit afirmațiilor regineiFoto: Getty
Palatul Regal din suedia este bântuit, potrivit afirmațiilor regineiFoto: Getty

Regina Silvia a Suediei (73 de ani) a mărturisit într-un documentar că este bucuroasă că locuiește într-un palat care are o vechime de peste 400 de ani, dar are un mic inconvenient: este bântuit.

Este vorba despre Palatul Drottningholm, de pe o insulă din Stockholm, capitala Suediei, construit în secolul al XVII-lea. Regina Silvia susținte însă că palatul regal are și câțiva rezidenți care...nu mai sunt din lumea aceasta.

„Sunt mici prieteni...fantome. sunt toate foarte prietenoase, dar uneori simți că nu ești singur în cameră. Este destul de incitant, n-aș putea spune că te sperii”, a mărturisit ea într-un documentar difuzat pe un canal de televiziune suedez, potrivit The Guardian.


    Regina Silvia a SuedieiFoto: Getty
Regina Silvia a SuedieiFoto: Getty

Palatul Drottningham face parte din patrimoniul Unesco și a fost construit prin anii 1600 pe Insula Lovon, din capitala suedeză. Palatul este locul de reședință al Regelui Carl Gustav al XVI-lea și al Reginei Silvia, care este fiica unui om de afaceri german și a unei brazilience. Ea este căsătorită cu Regele Carl de 40 de ani, devenind astfel, regina suedeză cu cea mai lungă domnie.

Afirmațiile reginei, cu privire la palatul bântuit, sunt întărite de Prințesa Christina, sora regelui. „Este multă energie în această casă. Ar fi ciudat dacă nu ar lua anumite forme. Există multe povești despre fantome care bântuie casele vechi. Ele au fost locuite de-a lungul secolelor de oameni. Energiile rămân”, a declarat Prințesa Christina.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net