Reguli simple care trebuie urmate, dacă vrei să ai o relaţie fericită

12 noiembrie 2020
image
Dac─â e┼čti o persoan─â matur─â, pozitiv─â, optimist─â ┼či care face glume, partenerul t─âu sigur nu se va plictisi de tinefoto: 123RF

Atunci c├ónd sim┼úi c─â ┼úi-ai g─âsit sufletul pereche, este absolut normal s─â ├«┼úi dore┼čti s─â ajungi s─â fii ┼či un partener de via┼ú─â mai bun ┼či mai empatic. ├Än acest sens, exist─â c├óteva reguli simple care trebuie urmate. Nu trebuie s─â gr─âbe┼čti lucrurile, las─â totul s─â vin─â de la sine, s─â nu for┼úezi nimic. Aceast─â grab─â este o problem─â care face ca rela┼úiile s─â se destrame ├«nainte s─â se realizeze o conexiune ├«ntre parteneri.

Fii optimist─â. Nim─ânui nu ├«i place s─â aib─â al─âturi o persoan─â pesimist─â. Dac─â e┼čti o astfel de persoan─â, ├«ncearc─â s─â ├«┼úi schimbi atitudinea, astfel s-ar putea ca partenerul t─âu s─â oboseasc─â ascult├ónd criticile. Pe de alt─â parte, dac─â e┼čti o persoan─â matur─â, pozitiv─â, optimist─â ┼či care face glume, partenerul t─âu sigur nu se va plictisi de tine. Important este s─â faci ├«n a┼ča fel ├«nc├ót persoana iubit─â s─â ├«┼či doreasc─â s─â fii al─âturi de ea.

├Äntr-o rela┼úie trebuie s─â fii onest. Lipsa sincerit─â┼úii este una dintre cele mai frecvente probleme ale cuplurilor. Dup─â cum se ┼čtie, o gre┼čeal─â recunoscut─â este pe jum─âtate iertat─â. Este mult mai bine ca partenerul de via┼ú─â s─â afle de la tine o informa┼úie dec├ót dintr-o a treia surs─â.

Pe de alt─â parte, ├«ntr-o rela┼úie, este foarte important s─â r─âm├ói o persoan─â atractiv─â. O gre┼čeal─â pe care o fac oamenii frecvent este s─â nu mai acorde aten┼úie felului ├«n care arat─â ┼či ├«n care se ├«mbrac─â. Acest lucru poate contribui la stingerea pasiunii dintre dou─â persoane. Totodat─â, fiecare partener are nevoie de spa┼úiu ┼či este esen┼úial ca acest lucru s─â fie ├«n┼úeles de fiecare dintre parteneri. Comunicarea st─â la baza unei c─âsnicii sau rela┼úii fericite. Trebuie s─â fii o persoan─â deschis─â ┼či s─â discu┼úi fiecare lucru cu persoana iubit─â, chiar ┼či problemele intime.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
sorin oprescu
rau teleorman jpg
Elevii care vor medita┼úii, vor putea face acest lucru ├«n cadrul ┼čcolii
bnr jpeg
regina elisabeta a II-a
accident botosani png