Revoluție sexuală: Clonele robot care imită perfect fosta iubită sau vecina de vizavi

simeon stalpnicul png
Noile clone robot vor imita perfect persoana pe care o dorești în patFoto: captură foto/Daily Star

Specialiștii în robotică vor să revoluționeze nu doar domeniul cibernetic, ci și în materie de sexualitate. Oamenii de știință au pus bazele unei tehnologii capabile să creeze clone robot ale persoanelor pe care ți le dorești în pat, dar nu poți fi lângă ele sau te-au părăsit.

Această nouă generație va fi o copie fidelă în mărime naturală a persoanelor dorite: aceeași culoare a ochilor, aceeași voce, înălțime, chiar și personalitate, după cum relatează Daily Star. Indiferent că este vorba de fosta iubită, vecina de vizavi sau cea mai bună prietenă, iubitorii de tehnologie își pot îndeplini fanteziile sexuale cu aceste clone robot.

Cyborgii vor fi realizați astfel încât să semene perfect cu un corp uman, atât vizual, cât și la atingere, imitând textura și căldura pielii umane extrem de fidel. Cei care au scornit acest concept nu văd nicio problemă în a comanda un robot care imită perfect imaginea altei persoane, fără a cere consimțământul acesteia.

„Odată ce tehnologia și întregul sistem de comandă și manufacturare a acestor produse devine mai sofisticat, nu vei putea să-ți oprești fostul iubit să comande un robot care arată exact ca tine, are aceeași mărime și aceeași voce cu ale tale. Nu poți face nimic pentru a opri asta. Va trebui doar să o accepți. se va întâmpla pe măsură ce tehnologia avansează.”

Fabricanților clonelor robot li se vor pune la dispoziție imagini ale persoanei pe care dorești să o imite și astfel, ei vor realiza cea mai fidelă copie. 

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
hacker foto pixabay
Matteo Salvini și Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg