Rezolvare genială pentru cea mai mare problemă a oricărei mirese

Ultima actualizare:
Cel mai bun prieten al miresei îi protejeză rochia la baie
Cel mai bun prieten al miresei îi protejeză rochia la baie

Rochia, pantofii, voalul, buchetul… mirele. Totul pare pus la punct, totul este programat la secundă pentru ziua cea mare. Un singur lucru rămâne imposibil de prezis pentru orice mireasă, oricât de calculată și ordonată ar fi ea și oricâte ajutoare ar gravita în jurul ei. Și cu cât rochia e mai sofisticată și mai plină de volane, cu atât mai dificil de rezolvat devine această problemă.

Ultimul lucru la care se poate gândi o mireasă pentru ziua cea mare este și cel mai dificil de rezolvat. Cum te duci la toaletă când porți o crinolină amplă, împodobită și volane și dantelă? Și mai ales, cum faci lucrul ăsta când singura variantă este o toaletă de doi metri pătrați?

Cea mai recentă invenție în domeniu le-ar putea lua mireselor o piatră grea de pe suflet. ”Bridal Buddy” (Cel mai bun prieten al miresei), un sac prin care rochia de mireasă este pur și simplu ridicată și ”agățată” de umeri. În felul acesta, mireasa este ”eliberată”, iar riscul unor accidente penibile, cu rochia șifonată sau, mai rău!, udată, este sensibil redus.


    Cel mai bun prieten al miresei îi protejeză rochia la baiefoto: Hepta
Cel mai bun prieten al miresei îi protejeză rochia la baiefoto: Hepta

”Cum de nu s-a gândit nimeni la ceva de genul acesta, un ajutor pentru pentru mirese, astfel încât acestea să nu-și pună în pericol rochia în noaptea nunții”, se întreabă retoric creatoarea acestui ”gadget”, americanca Heather Stenlake.

”Bridal Buddy” este produs în două mărimi, mică și medie, și poate fi achiziționat la prețul de 53,65 euro.

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net