Rutina în timpul căsătoriei nu ar trebui să fie o normalitate

simeon stalpnicul png
Apariţia rutinei în timpul căsătoriei nu este o normalitatefoto: 123RF

Apariţia rutinei în timpul căsătoriei nu este o normalitate, care vine o dată cu trecerea timpului, ci este rezultatul unor dezechilibre şi deficienţe de comunicare între cei doi parteneri şi a unor factori externi, care influenţează modul de evoluţie al relaţiei şi felul în care cuplu se raportează la aceasta.

În cele mai multe cazuri, principalii factori care influenţează legătura emoţională a soţilor sunt reprezentate de apariţia copiilor, de stres şi rutină, grijile casnice, problemele financiare ale familiei, lipsa timpului liber, oboseala.

Fie că este vorba de toate aspectele sau doar de câteva dintre ele, acestea sunt percepute de soţi drept un volum de probleme şi responsabilităţi cu care trebuie să se descurce astfel încât să menţină familia la un anumit nivel de siguranţă şi linişte. În acest fel, cuplul îşi concentreză atenţia, energia, răbdarea şi resursele doar în acest sens, lăsând pe plan second relaţia sentimentală.

În cazuri mai grave, aceste distrageri şi probleme ajung să se materializeze în ziduri pe care partenerul mai vulnerabil ajunge să le ridice în fata celuilalt.

Oricât de greu de acceptat pot părea aceste fapte, dacă realizezi că te afli într-o astfel de situaţie, este bine să colaborezi cu soţul tău şi să încerci să găsiţi împreună o rezolvare a problemei deoarece doar aşa poate fi restabilit echilibrul.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Ion Hristescu png
aurel balasoiu foto facebook jpg
Alertă Rosia Montana baraj Taul Mare
image
image
image
image
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg