Rutina între aşternuturi se instalează foarte uşor într-o relaţie. Încercaţi lucruri noi!

image
Ca să ieşi din rutina sexuală, încearcă de fiecare dată ceva noufoto: 123RF

Ca să scapi de rutină şi să-i menţii interesul partenerului tău de viaţă, trebuie să încerci lucruri noi, să variezi cât mai mult practicile sexuale pentru a-l face pe acesta să se simtă în al nouălea cer.

Rutina între aşternuturi se instalează foarte uşor într-o relaţie. Dacă la început faceaţi sex de câteva ori pe zi, pe unde apucaţi, acum faceţi doar în pat, în dormitor, eventual cu lumina stinsă chiar înainte de culcare. Cel mai probabil, actul sexual nu durează mai mult de cinci-zece minute.

Ca să ieşi din rutina sexuală, încearcă de fiecare dată ceva nou. Surprinde-l în bucătărie şi iniţiază tu o partidă de sex. Dacă doar el face primul pas şi tu nu iei niciodată iniţiativa, îl faci să creadă că nu mai eşti interesată sexual de el.

Chiar şi în cuplurile unde există puţin timp pentru sex, important este ca bărbatul să se simtă dorit sexual de partenera lui, iar cel mai bine poţi demonstra acest lucru dându-i de înţeles şi iniţiind partide de sex. Aşadar, prinde-l în bucătărie, în baie sau în sufragerie şi arată-te dornică să faci sex cu el atunci şi acolo!

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Mutu
Valeri Mitko FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg