S-a dat startul reducerilor după Sărbători!

Ultima actualizare:

    Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Carne, dulciuri, băuturi, produse de îmbrăcăminte, încălţăminte, electronice şi electrocasnice – toate se vând zilele acestea ca pâinea caldă la reduceri, discount-uri şi promoţii. Dacă vrei să-ţi umpli coşul ieftin, hai la cumpărături! Reporterii Click! au dat o raită prin magazine şi îţi spun ce chilipiruri găseşti!

Reduceri de 50% la haine

Magazinele de îmbrăcăminte şi încălţăminte încearcă să-şi epuizeze stocurile de produse care nu s-au vândut de Sărbători şi le dau acum la preţuri de nimic. Un motiv în plus îl reprezintă şi faptul că au apărut noile colecţii pe anul 2015. Astfel, gecile, puloverele, rochiile, fustele, ghetele, pardesiele şi paltoanele de anul trecut sunt reduse cu până la 50-60%.

Caserola de carne de porc, până în 10 lei

Şi alimentele se vând ieftin, mai ales dulciurile precum bomboanele de pom, ciocolata sub formă de Moş Crăciun, dar şi carnea de porc, băuturile alcoolice şi cafeaua. În Carrefour, de exemplu, vei găsi caltaboş Aldis redus de la 9,65 de lei la 4,5 lei (450g). Cafeaua Tchibo Exclusive Intense se vinde cu 9,95 de lei, redusă de la 11,10 lei. Vinul spumant Zarea costă 15,99 lei, redus de la 18,45 lei.  Carnea de porc la caserolă costă până în 10 lei, picioarele de porc au un preţ de 4 lei kg, rasolul costă 8 lei kg, iar spata fără os este redusă de la 17,51 lei kg la 14,99 lei kg. 

Preţuri mici la telefoane

În ceea ce priveşte produsele electronice şi electrocasnice, vei găsi şi aici preţuri reduse la televizoare, sisteme audio, telefoane, tablete, combine frigorifice, maşini de spălat, apiratoare etc. 

Uite ce oferte te aşteaptă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net