S-a demonstrat ştiinţific! Joi e cea mai bună zi pentru sex

Ultima actualizare:

    Joia este cea mai bună zi pentru a face sex.
Joia este cea mai bună zi pentru a face sex.

Joia este cea mai bună zi pentru a face sex. În această zi, organismul înregistrează un nivel de cinci ori mai mare al hormonilor sexuali, spre deosebire de celelalte zile ale săptămânii, susţin oamenii de ştiinţă englezi.

Un grup de cercetători britanici susţine că organismul dă randament pentru anumite activităţi doar în anumite momente şi în diferite zile ale săptămânii.

În ceea ce priveşte momentul zilei ideal pentru a face sex, experţii au constatat că nevoile femeilor diferă de cele ale bărbaţilor. Astfel, bărbaţii preferă sexul de dimineaţă, deoarece în acest moment al zilei nivelul de testosteron este la cote maxime, iar erecţia este una puternică.

De cealaltă parte, organismul femeilor înregistrează cel mai mare nivel de hormoni sexuali după-amiaza sau seara. Specialiştii susţin că este de preferat sexul de dimineaţă, deoarece atunci energia e la cote maxime.

În plus, persoanele care fac sex dimineaţa se simt bine pe tot parcursul zilei, deoarece se eliberează în organism hormoni precum oxitocina, supranumit şi hormonul iubirii.

7 secrete pentru o săptămână perfectă

Luni: Cumpără-ţi aparate electronice!Marţi: Mergi la restaurant!Miercuri: Cere o mărire de salariuJoi: Fă sex!Vineri: Căsătoreşte-te!Sâmbătă: Ieşi în club, bea alcool!Duminică: Fă cumpărături de pe internet!

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 22 martie sfantul sfintit mucenic vasile preotul din ancira png
Prof dr Joseph Dituri Foto Youtube jpg
bulevardul Pompeiu  jpeg
FotoJet jpg
aIMG 20220305 153438 696x392 jpg
sofer bolnav la volan jpeg