S-a făcut femeie la 90 de ani

Ultima actualizare:

    Peter Davies este cel mai bătrân pământean care şi-a schimbat sexulFoto: Photoland, Caters
Peter Davies este cel mai bătrân pământean care şi-a schimbat sexulFoto: Photoland, Caters

“Întreaga mea viaţă a fost o minciună!” Asta susţine astăzi Patricia Davies, născută Peter Davies, din Leicestershire, Marea Britanie. Fostul soldat din Al Doilea Război Mondial s-a făcut femeie la 90 de ani.

Şi-a văzut împlinit visul abia la o vârstă venerabilă! Pensionara Patricia Davies, care trăieşte într-un sătuc din Leicestershire, spune însă că nu a vrut să moară fără să-şi schimbe sexul. După ce şi-a pierdut soţia de 63 de ani, în 2016, s-a gândit să înceapă în sfârşit o nouă viaţă! Se îmbracă în haine de femeie şi ia hormoni estrogeni feminini pentru schimbarea vocii. Trăieşte însă ascunsă şi se teme să iasă din casă, fiindcă adolescenţii din sat aruncă în ea cu ouă când o văd în ţoale şi încălţări feminine. Chiar dacă are neplăceri, Patricia e decisă să-şi continue viaţa ca femeie. Spune că a avut o mătuşă care a trăit până la vârsta de 104 ani, aşa că speră să fi moştenit gene de la ea ca să se mai bucure de nişte ani buni cu sexul schimbat. Davies s-a născut băiat şi susţine că încă de pe când avea 3 ani se simţea fată, însă nu a avut niciodată curaj să spună părinţilor acest lucru.

simeon stalpnicul png

Acum, de când a început să dezvăluie tuturor că este femeie, are senzaţia că a scăpat de o povară de pe inimă. “Am fost atrasă mereu de femei, dar nu sexual. Nu sunt homosexual. Atracţia mea pentru femei era pentru că voiam să fiu ca ele. Aş fi vrut să fiu ca divele”, mărturiseşte Davies. A lucrat întreaga viaţă ca fotograf, în afară de anii războiului şi o perioadă cuprinsă între aprilie 1945 şi 1948 în care şi-a continuat cariera militară. “Apoi m-am căsătorit. Am avut o soţie foarte înţelegătoare căreia i-am împărtăşit secretul. Îmi cumpăra în taină bijuterii de femei. Însă am stabilit împreună să nu spunem nimănui acest lucru”, a povestit Patricia, care regretă imens pierderea partenerei de viaţă. Nu poartă hainele soţiei, şi-a cumpărat propriile costumaţii feminine. Se jură însă că nu o să mai poarte niciodată haine de bărbat!

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
pexels daniel frank 688835 jpg
Corneliu Vadim Tudor FOTO Facebook jpg
Banner drepturi angajati
FotoJet (14) jpg
vin fiert jpg
road 6387241 1280 jpg