S-a întors lumea pe dos! Ce face acest bărbat cu lenjeria intimă a iubitei sale, pe ascuns

Un bărbat heterosexual care are o relație de câteva luni trece printr-un moment foarte dificil. Bărbatului îi este teamă să îi mărturisească iubitei ce fetiș are, ca nu cumva să îl respingă. De ce anume este pasionat bărbatul aflați mai jos!

femeie sexy barbat lenjerie intima pat sexual striptease excitare show ademenire pprobleme shutterstock 25527415 jpeg

Ce face un bărbat cu lenjeria de femei

Potrivit The Sun bărbatul nu mai poate să îi ascundă iubitei sale ce fetiș are. Bărbatul are o plăcere în a se travesti.

„Mi-ar plăcea să fiu sincer cu noua mea prietenă, dar mă tem că o voi speria. Am 49 de ani și m-am travestit ani de zile în secret. Prietena mea, cu care mă întâlnesc de două luni, are 38 de ani. Ne-am cunoscut la birou, unde eu port costume. Ea nu are absolut nicio idee despre fetișul meu de a mă îmbrăca în chiloți de mătase și cămăși. Nimeni nu știe. I-am spus doar unei singure partenere, care nu a putut suporta.

A spus că trebuie să fiu gay sau transsexual - ceea ce nu sunt - și m-a părăsit. Mi-e teamă că se va întâmpla din nou, dar m-am săturat să trăiesc într-o minciună. Există femei care să accepte un bărbat căruia îi place să poarte haine de femeie?"

Cel mai cunoscut travestit din lume jpeg

Ce răspuns a primit din partea specialistului:

Unele femei acceptă nevoia unui bărbat de a se travesti. Poate că ar trebui să lăsați mai întâi relația să se dezvolte mai mult, astfel încât să fi construit mai multă încredere. Ar fi de ajutor dacă ați putea vorbi mai întâi cu un expert, cineva care să înțeleagă problemele implicate și să vă poată liniști."

Chicago Tribune ne aduce mai multe detalii pe subiect. Potrivit Spune-mi ce vrei" o carte a cercetătorului în domeniul sexului Justin Lehmille, care a studiat fanteziile a peste 4.000 de americani - de toate genurile și orientările sexuale - travestismul se încadrează în unul dintre primele șapte cele mai comune fantezii (în special homoerotismul și gender-bending-ul, pe care Lehmille le-a clasificat în linii mari ca fiind flexibilitate erotică"). Numeric vorbind, un sfert dintre respondenții la sondaj, atât bărbați, cât și femei, au avut fantezii cu privire la travestism, iar aproape o treime au avut fantezii cu privire la schimbul de corpuri cu cineva de alt sex. În plus, unul din patru bărbați și una din șase femei au avut fantezii cu privire la sexul cu un travestit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net