Sărbătoare bizară pe 27 februarie. Este ziua în care facem doar lucruri simple și ușor de înțeles

Ultima actualizare:

Pe 27 februarie avem o sărbătoare inventată în SUA și adoptată în multe țări ale lumii. Este vorba despre ziua în care facem doar lucruri simple și ușor de înțeles. Este numită ”No Brainer Day” și este ziua în care trebuie să ne amintim că majoritatea lucrurilor sunt simple și că multe probleme pe care le întâlnim zilnic au soluții evidente și ușoare.

image

Ce este ”No Brainer Day”

Expresia a început ca jargon de inginerie, a devenit populară în anii 1990 și 2000 și este acum comună în mediile de afaceri.

Ziua este pentru a face activități „fără idee” - pentru a face lucruri care sunt ușor și evidente. În schimb, ziua nu este pentru a face lucruri care necesită multă gândire și studiu. Ziua a fost creată de „Premierul Eventologist al Americii”, Adrienne Sioux Koopersmith.

Sărbătoarea inventată le permite oamenilor să se oprească din a analiza lucrurile și să se relaxeze.

Sărbătoarea își ia numele de la expresia în limba engleză „no brainer” , care se referă la decizii sau alegeri care necesită foarte puțin efort și gândire.

Ziua în care nu trebuie să gândești mult ca să faci ceva

Folosiți această zi pentru a vă relaxa creierul și opriți-vă să mai analizați problemele. Lasă asta pentru altă zi.

Cel mai bun mod de a sărbători No Brainer Day este să acționezi după o decizie la care știi că te gândești prea mult. O decizie este probabil ușor de luat, dar reticența ta de a te angaja te poate împiedica.

Trimiteți acea cerere pentru curs, sunați acea persoană cu care nu ați mai vorbit de ceva vreme sau rezervați vacanța pe care știți că o meritați.

Ceva care vă poate ajuta să vă limpeziți mintea este să scăpați de orice dezordine sau să faceți niște sarcini mici, cum ar fi să scoateți gunoiul.

Fă-ți un plan pentru a realiza ceva ce ai vrut, cum ar fi să mănânci bine și să faci mișcare pentru a atinge acel obiectiv de sănătate .

Orice ați face, asigurați-vă că vă împărtășiți gândurile cu privire la NoBrainerDay, astfel încât ceilalți să fie încurajați de eforturile voastre, scrie checkiday.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net